A parancs az parancs, ezért az az abszurd helyzet fordult elő a ferencvárosi BLM „remekmű” felállítása kapcsán, hogy a rendőrséget nagy erőkkel vezényelték a helyszínre, de nem az erőszakos antifák, anarchisták és Black Lives Matter-es terrorista csőcselék ellen, hanem a provokációt nem tűrő, de végig higgadtan és úriemberekhez méltóan viselkedő hazafiakat igazoltatták a március 15-ei tüntetésünkhöz hasonlóan, ahol az elmúlt évtizedek legaktívabb rendőri intézkedésének köszönhetően több, mint háromszázhúsz emberrel szemben intézkedtek.

Az egyértelmű politikai döntés következtében nagy erőkkel a helyszínre érkező egyenruhások bár igazoltatták a helyszínen lévőket, akik paravánnal vették körül a fehér és életellenes „alkotást”, de látszott rajtuk, hogy szolgálaton kívül valószínűleg ők is csavarbehajtóval és pozdorja lapokkal érkeztek volna.

Ezen persze nem is lehet csodálkozni, hiszen az Amerikából a kontinensünkre is átcsapó Black Lives Matter ideológia legfőbb ellensége és ellenségképe a rendfenntartó erők. Ezt a kitüntetett figyelmet a rendőrség pusztán azért szerezte magának, mert azt tette, ami a dolga, bűnözőket fogtak el, vagy épp védtek meg tőlük ártatlan embereket. És igen, volt, hogy némileg keményebbre sikerült a rendőri intézkedés, s ennek következtében volt, aki az életét vesztette, de ez nem azért következhetett be, mert fekete volt, hanem azért, mert bűnöző.

A tények makacs dolgok, s érdemes néha a statisztikákra is odafigyelni, s ahogy hazánkban úgy Amerikában is érdemes megnézni, hogy akár bőrszínre bontva is kik azok, akik arányaiban a legtöbb bűncselekményt követik el. Az így kapott számokat a feketék annyira sértőnek találták, hogy nem a jelenség ellen tettek lépéseket, hanem az azt felkutató és kordában tartó rendőrök ellen, és hatalmas tüntetéshullámokkal akarták rákényszeríteni a nagyvárosok vezetőit, hogy forrásokat vonjanak el a bűnüldözés költségvetéséből, vagy egyenesen számolják fel a rendőrség intézményét.

Persze a megfelelési kényszer következtében több liberális városvezető is letérdelt a követeléseknek, így Philadelphiában, Baltimoreban és Los Angelesben is jelentős forráselvonásokat hajtottak végre, Minneapolisban pedig nem érte be kevesebbel a városvezetés, indítványozták a rendőrség feloszlatását. Hasonló felforgató gondolatokra persze hazánkban is vevők lennének maguk a felforgatók, és istápoltjaik, akik még nyíltabban és nagyobb eredménnyel növelhetnék a bűnügyi statisztikák számát. Ezért is bicskanyitogató a ferencvárosi polgármester fejéből kipattant provokatív ötlet, ami viszont rajtuk és az antifák szűk táborán kívül még a színesbőrűeket sem érdekelte, de még a kormány ügyeletes megmondó emberét, Bayer Zsoltot sem, aki fennhangon jelentkezett be a mai eseményre.

A Mi Hazánk Mozgalom és más nemzeti szervezetek viszont ott voltak és ott is lesznek minden egyes adandó alkalommal, hogy az egyelőre még hazánkban gyerekcipőben járó terrorszervezet ne kaphasson táptalajt, hogy hazánkban ne legyen üldözött senki, aki a heteroszexuális, fehér, keresztény, nemzeti és konzervatív tábort erősíti! Mert a mi hazánkban minden élet számít!

Dócs Dávid, a Mi Hazánk alelnöke
X