Nagyné Hollósi Éva, Budapest 13. választókerület (XVI. kerület) képviselőjelöltje

Nagyné Hollósi Éva helyi képviselőjelöltünk 1948-ban született Rákosszentmihályon. Lokálpatrióta, mindig is ebben a kerületben lakott, az általános és középiskolai tanulmányait is itt végezte. Férjével és idős édesanyjával él együtt. Első munkahelye a Finommechanikai Vállalat volt, dolgozott a Lignimpex Külkereskedelmi Vállalatnál külkereskedelmi ügyintézőként, államközi előadóként, később az Órások Szövetkezeténél. Utolsó munkahelye az Inter-Európa Bank, ahol a Humán Erőforrások Főosztályán főmunkatárs volt. 2008-ban vonult nyugdíjba.

Konzervatív jobboldali, nemzetben gondolkodó, empatikus ember, aki mindig is igyekezett másokon segíteni. Évek óta adományokat gyűjt, melyek nagy részét a Magyar Önvédelmi Mozgalmon keresztül juttatja el a rászorulóknak.  Az állatvédelemből is kiveszi részét.

A Mi Hazánk Mozgalomhoz még a kezdetekkor csatlakozott, mivel ez az a politikai erő, amelynek célkitűzéseivel teljes mértékben azonosulni tud. Fontosnak tartja a közbiztonság javítását, szigorúbb büntetést a bűnözőkkel szemben, egy igazságos nyugdíjreformot, az egészségügy rendbe tételét, a kerületben korábban megszüntetett tűzoltóság visszaállítását, valamint a sok kivágott fa pótlását. Érdeklődési köre a magyar történelem, politika, irodalom, a  sport terén az úszás, a biciklizés és a síelés.

Email címe: [email protected]

Kövesse Facebookon is: facebook.com/mihazank.16

További bejegyzések

Szabó Róbert, Győr-Moson-Sopron megye 2. választókerület (Győr és környéke) képviselőjelöltje

Dér Dániel

Mindenhol van harmadik út – bemutatkozik a Mi Hazánk 106 képviselőjelöltje

Dér Dániel

Miklós Árpád, Borsod-Abaúj-Zemplén megye 6. választókerület (Tiszaújváros és környéke) képviselőjelöltje

Dér Dániel

Ez az oldal sütiket használ, hogy javítsa az online élményt, lehetővé tegye a tartalom megosztását a közösségi médiában, mérje a weboldal látogatottságát, és az Ön böngészési tevékenysége alapján személyre szabott tartalmakat jelenítsen meg. Ez magában foglalja a keresési eredmények pontosabb megjelenítését, a lényegretörőbb tartalmak és tájékoztató anyagok megjelenítését, a jobb kommunikációt és az oldal teljesítményének javítását.

Elfogadom Bővebben