Mondjon le a végrehajtói kar elnöke!

Már a megválasztása előtt is kétségek merültek fel dr. Lupkovics Beáta személyével kapcsolatban, kiszivárgott ugyanis egy levél, amelyben már-már előírták, hogy kire kell szavaznia a résztvevőknek. A levélben az is szerepelt, hogy Lupkovics Varga Judit miniszterasszony bizalmát élvezi, akinek ráadásul évfolyamtársa is volt a jogi karon.

A Mi Hazánk Mozgalom már korábban nyilvánosságra hozta azt a Viber beszélgetést, amelyben Schadl György szívességet intézett későbbi utódjának, Lupkovics Beátanak. Ráadásul nagyon jó barátjaként is emlegeti a jelenlegi elnököt. Bukhat tehát a végrehajtói kar feje, bukhat az igazságügyminiszter, de a hálózat a helyén marad.

A végrehajtási rendszert teljes egészében meg kell változtatni és az nem fog menni úgy, hogy Schadl „bérencei” vezető pozíciókat tölthetnek be! Éppen ezért követeljük, hogy a jelenlegi végrehajtói kar vezetője, Lupkovics Beáta mondjon le – a kikerült nyomozati anyag alapján ugyanis méltatlan pozíciójának betöltésére -, és egész elnöksége kövesse ebben!
Az igazságszolgáltatás segédmunkása legyen a végrehajtó és ne kiskirály!
Legyen mielőbb nonprofit a végrehajtás!

dr. Fiszter Zsuzsanna, a Mi Hazánk végrehajtási és hitelügyi szakpolitikusa

További bejegyzések

A Mi Hazánk vállalta a Partizán-vitát Újbuda szivárványkoalíciós polgármesterjelöltjével

Dér Dániel

Az üzemanyagárak érdemi csökkentését nem a kiskereskedőktől, hanem az adóterhek mérséklésével a kormánytól várjuk!

Dér Dániel

Vitézy plakátjaival ragasztják le a Mi Hazánk hirdetéseit

Dér Dániel

Ez az oldal sütiket használ, hogy javítsa az online élményt, lehetővé tegye a tartalom megosztását a közösségi médiában, mérje a weboldal látogatottságát, és az Ön böngészési tevékenysége alapján személyre szabott tartalmakat jelenítsen meg. Ez magában foglalja a keresési eredmények pontosabb megjelenítését, a lényegretörőbb tartalmak és tájékoztató anyagok megjelenítését, a jobb kommunikációt és az oldal teljesítményének javítását.

Elfogadom Bővebben