Mi Hazánk Ifjai a Corvin közben: dicsőség a hősöknek, a jövő mi vagyunk

Példaképeink, nagyszüleink előtt tisztelgünk a Corvin közben, mert ezek az emberek nem pillanatemberek voltak, ezért példájuk időtálló és minden generáció számára örök útmutatás – emelte ki Binder Csaba a Mi Hazánk rendezvényén.

Hozzátette, hogy a megemlékezés mellett a harcban is velünk voltak a lengyelek, ahogy 56-ban, úgy ma is. 

A Mi Hazánk Ifjainak elnöke elmondta, hogy az 56-os antikommunizmus napjainkban az antiglobalizmusnak felel meg, az ellenségeink egyetlen célja, hogy identitásvesztett, arctalan fogyasztókká tegye a társadalmat.

Bármekkora fölényben is vannak a sötét ideológia képviselői, a mi utunk az 56-os srácok útja kell ,hogy legyen. A vérükből új hajtás sarjad, a jövő mi vagyunk

– zárta felszólalását Binder.

További bejegyzések

Odakint most kommunisták járnak!

Dér Dániel

A Mi Hazánk Ifjai pótolná a Nemzeti alaptanterv hiányosságát a Kitörés eseményének oktatásával!

Dér Dániel

Megtartotta első téli táborát a Mi Hazánk Ifjai

Dér Dániel

Ez az oldal sütiket használ, hogy javítsa az online élményt, lehetővé tegye a tartalom megosztását a közösségi médiában, mérje a weboldal látogatottságát, és az Ön böngészési tevékenysége alapján személyre szabott tartalmakat jelenítsen meg. Ez magában foglalja a keresési eredmények pontosabb megjelenítését, a lényegretörőbb tartalmak és tájékoztató anyagok megjelenítését, a jobb kommunikációt és az oldal teljesítményének javítását.

Elfogadom Bővebben

X