Kubatov bűnözői ellen félmilliós nyomravezetői díjat tűzött ki a Mi Hazánk

Százmilliós lejárató kampányt indított a Fidesz a Mi Hazánk ellen: szerte az országban terjesztik postaládákba a mozgalmat lejáratni szándékozó szórólapot, mely szerint pl. mi Gyurcsány pártja vagyunk. A rágalmakkal teli röplapot amatőr, házi készítésűnek álcázzák, impresszum nélkül, de valójában hatalmas költségvetésű lejárató kampány.

Ezért a Mi Hazánk feljelentést tett a választás rendje elleni bűncselekmény miatt, csatolva egy Zuglóban tetten ért szórólapterjesztő fényképét. Félmilliós nyomravezetői díjat is felajánlok minden egyes röplapozó beazonosításáért (a fénykép beküldése és a kép alapján a személy megnevezése is 250 ezer forintot ér, ha sikerül megtalálni valakit). Elég volt a politikusbűnözésből, a választási visszaéléseket elkövetőkből is!

Novák Előd,
a Mi Hazánk alelnöke

További bejegyzések

Egy éve félholtra vert magyarokat, ma az Európai Parlamentbe készül az olasz antifa!

Dér Dániel

Nyomozást indított a rendőrség a Jobbik jelöltállítási csalása miatt

Dér Dániel

Szentkirályi visszalépésével a fővárosban élő keresztény, nemzeti szavazóknak a Mi Hazánk maradt az egyetlen választás

Dér Dániel

Ez az oldal sütiket használ, hogy javítsa az online élményt, lehetővé tegye a tartalom megosztását a közösségi médiában, mérje a weboldal látogatottságát, és az Ön böngészési tevékenysége alapján személyre szabott tartalmakat jelenítsen meg. Ez magában foglalja a keresési eredmények pontosabb megjelenítését, a lényegretörőbb tartalmak és tájékoztató anyagok megjelenítését, a jobb kommunikációt és az oldal teljesítményének javítását.

Elfogadom Bővebben