Antidemokratikus, törvénytelen, de egyúttal gyáva tett volt a Momentum ásotthalmi akciója, éppen olyan, mint a paramilitáris alakulataik, az Antifák randalírozásai a nyugati nagyvárosokban. A sátáni LMBTQP+ csoport jelképét ugyanis mindössze egy fotó erejéig tették ki hétvégén, amikor a Polgármesteri Hivatal zárva volt, és aztán a magukkal hozott rongyot gyorsan le is vették a Hivatal épületéről, így hétfőn már nem volt mit eltakarítani, mi is csak a sajótóból értesültünk erről az akcióról.

Ásotthalmon a Mi Hazánk Mozgalom zászlója sincs a Polgármesteri Hivatal épületén, polgármesterként ugyanis nem egy csoportot, szervezetet, hanem a település több ezer lakóját képviselem. Ugyanígy nincs semmi keresnivalója az egyre agresszívebb, a saját betegségüket, mindenféle szexuális devianciát immáron közintézményeken, illetve az óvodákban és iskolákban is terjeszteni szándékozó, törpe kisebbség szimbólumának se.

A garázdaság miatt feljelentést teszünk, illetve jegyzőnk szabálysértési eljárást indít a tettesekkel szemben. Már zajlik a térfigyelő kamerák felvételeinek elemzése. Kíváncsian várjuk, a tetteseknél lesz-e házkutatás, vagy a rendőrség a kettős mérce jegyében efelett szemet huny.

Toroczkai László
Ásotthalom polgármestere
a Mi Hazánk elnöke

 

 

X