Követeljük a Covid-diktatúra kárvallottjainak anyagi kártalanítását

A Mi Hazánk nyomásgyakorlásának köszönhetően, és vélhetően azért, mert közelegnek a választások, a kormány visszavonulót fújt, megszüntette a Covid-intézkedések nagyrészét, ámbár nem mindet, az úgynevezett veszélyhelyzet továbbra is megmaradt. Senki ne higgye, hogy ezzel vége. A WHO a nemzeti kormányokon átívelően szeretné bevezetni a kötelező oltást, azt is tudjuk, hogy az elmúlt két évben a magyar kormány szolgai módon mindent végrehajtott, ami globális nagyuraiktól jött. Arról is vannak információink, hogy őszre már több millió vakcinát rendeltek be. Így a visszavonuló csupán taktikai jellegű!

A Mi Hazánk cinikusnak tartja, hogy a kormány most úgy tesz, mintha semmi nem történt volna. Holott több ezren vannak, akik a kötelező oltás miatt lettek kirúgva, vagy fizetés nélküli szabadságra küldték őket, sokakat sodortak súlyos egzisztenciális válságba. Ijesztően magas azoknak is a száma, akik oltás után haltak meg vagy szenvednek azóta is a komoly mellékhatásoktól. Róluk lemondott a kormány, de a Mi Hazánk Mozgalom nem felejti őket. Követeljük az érintettek és a hozzátartozók arányos és méltányos anyagi kártérítését! A Mi Hazánk lesz a garancia a Parlamentben, hogy soha többé ne térhessen vissza a Covid-diktatúra. Ez kiemelten fontos tétje a közelgő országgyűlési választásoknak.

 

Lantos János, Mi Hazánk, Munkaügyi Kabinet elnök

További bejegyzések

Felajánlja egy évi jövedelmét társadalmi célra Novák Előd

Dér Dániel

Gáz van!

Dér Dániel

Eljött a Mikulás a Pajtárs gyermekmozgalomhoz is

Dér Dániel

Ez az oldal sütiket használ, hogy javítsa az online élményt, lehetővé tegye a tartalom megosztását a közösségi médiában, mérje a weboldal látogatottságát, és az Ön böngészési tevékenysége alapján személyre szabott tartalmakat jelenítsen meg. Ez magában foglalja a keresési eredmények pontosabb megjelenítését, a lényegretörőbb tartalmak és tájékoztató anyagok megjelenítését, a jobb kommunikációt és az oldal teljesítményének javítását.

Elfogadom Bővebben

X