Köszönetet mond dr. László Imre újbudai polgármesternek a Mi Hazánk Mozgalom, hogy merész érvelésével és az ő egyetlen balliberális ellenszavazatával sikerült elutasítani Karácsony Gergely kezdeményezését, amit korábban egyedül a Mi Hazánk ellenzett, így a fehérellenes rasszista Nelson Mandela nevét nem viselheti a XI. kerületi park.

A máskor vadul nácizó Karácsony Gergely most Adolf Hitler méltatásának ügyében lapít, hiszen a főpolgármester rasszista provokációnak minősülő közterület-elnevezési javaslata elbukott egy szoros, 11-10 arányú zárószavazáson az újbudai önkormányzatban, amit a Mi Hazánk saját sikerének tekint. A most kirobbant hisztéria valójában a balliberális belső háború része, hiszen ugyanazon a testületi ülésen veszítette el vezető pozícióját a DK az önkormányzati vezetésen belül, mivel az MSZP, a Párbeszéd, a Jobbik és az LMP bejelentette frakciószövetségük megalapítását Gyurcsány pártjával szemben a DK fővárosának minősülő Újbudán.

Miután a balliberális „demokraták” leszavazták azt a javaslatomat, hogy a Mandela park elnevezésről kérjék ki az ott lakók véleményét, a közterületről döntő zárószavazáson végül László Imre polgármester is vállalhatatlannak érezve nemmel voksolt a terrorista Mandelára, így egy fideszes képviselő távolmaradása ellenére születhetett elutasító döntés.

A Mi Hazánk antikommunista sikere volt 2018-ban, hogy tiltakozásunk után a Fővárosi Közgyűlés visszavonta a kommunista, fehérgyűlölő terrorista Nelson Mandeláról egyhangúan, a XI. kerület akkori, fideszes polgármestere, Hoffmann Tamás által is megszavazott parkelnevezését. Túl azon, hogy Nelson Mandela egy olyan rendszert hozott létre, amely nyíltan diszkriminálja a fehéreket, és egy olyan, egyre kevésbé élhető országot, ahol egekbe szökött a bűnözés, ahol fehér farmerek ezreit gyilkolták le válogatott kegyetlenséggel, Nelson Mandela ráadásul kommunista is volt. Az általa vezetett Afrikai Nemzeti Kongresszus a Dél-Afrikai Kommunista Párttal lépett szövetségre, és a párt saját szóvivője és weboldala szerint Mandela nemcsak tagja, hanem egyik vezetője is volt a Dél-Afrikai Kommunista Pártnak.

Novák Előd újbudai önkormányzati képviselő,
a Mi Hazánk alelnöke

X