Még két hét sem telt el a békéscsabai gyilkosság óta és máris itt az újabb brutális bűncselekmény Békés vármegyében. Egy idős nénit erőszakolt meg saját otthonában egy, a no-go zónák kiilleszkedett szubkultúrájából érkezett bűnöző. Sajnos újra elmondhatjuk, hogy az áldozat egy életét tisztességesen ledolgozó, adót, társadalombiztosítást fizető, az országot építő idős nyugdíjas, az elkövető pedig egy ereje teljében lévő cigány fiatal, aki a helyiek elmondása szerint visszaeső bűnöző és rettegésben tartja a környéket.

A magyar hatóságok tétlenül nézik az ilyen és ehhez hasonló emberek garázdálkodását, nem vonják ki őket a társadalomból, hiszen nem egy elszigetelt esetről van szó. Sajnos az ország számtalan településén jellemző ez a probléma, ezért tüntet holnap újra a Mi Hazánk Mozgalom a bűnözés ellen, mert azt mondjuk elég volt!

Elég volt abból, hogy kiilleszkedett szubkultúrából érkező emberek terrorizáljanak tisztességes, adófizető embereket, akik ezt az országot építik. Ki kell mondani végre, hogy a magyar államnak és az adófizetők pénzéből fenntartott rendvédelmi szerveknek azokat az embereket kell megvédeniük, akik tisztességesen élnek, mert ők jelentik az értéket. Az értéktelen bűnözőket pedig ki kell vonni a társadalomból, de ehhez politikai akaratra van szükség, ami a jelenlegi kormányban nincs meg.

Pakusza Zoltán, a Mi Hazánk alelnöke

X