Itt az újabb brutális Békés vármegyei bűncselekmény – idős nénit erőszakoltak meg

Még két hét sem telt el a békéscsabai gyilkosság óta és máris itt az újabb brutális bűncselekmény Békés vármegyében. Egy idős nénit erőszakolt meg saját otthonában egy, a no-go zónák kiilleszkedett szubkultúrájából érkezett bűnöző. Sajnos újra elmondhatjuk, hogy az áldozat egy életét tisztességesen ledolgozó, adót, társadalombiztosítást fizető, az országot építő idős nyugdíjas, az elkövető pedig egy ereje teljében lévő cigány fiatal, aki a helyiek elmondása szerint visszaeső bűnöző és rettegésben tartja a környéket.

A magyar hatóságok tétlenül nézik az ilyen és ehhez hasonló emberek garázdálkodását, nem vonják ki őket a társadalomból, hiszen nem egy elszigetelt esetről van szó. Sajnos az ország számtalan településén jellemző ez a probléma, ezért tüntet holnap újra a Mi Hazánk Mozgalom a bűnözés ellen, mert azt mondjuk elég volt!

Elég volt abból, hogy kiilleszkedett szubkultúrából érkező emberek terrorizáljanak tisztességes, adófizető embereket, akik ezt az országot építik. Ki kell mondani végre, hogy a magyar államnak és az adófizetők pénzéből fenntartott rendvédelmi szerveknek azokat az embereket kell megvédeniük, akik tisztességesen élnek, mert ők jelentik az értéket. Az értéktelen bűnözőket pedig ki kell vonni a társadalomból, de ehhez politikai akaratra van szükség, ami a jelenlegi kormányban nincs meg.

Pakusza Zoltán, a Mi Hazánk alelnöke

További bejegyzések

Egy éve félholtra vert magyarokat, ma az Európai Parlamentbe készül az olasz antifa!

Dér Dániel

Nyomozást indított a rendőrség a Jobbik jelöltállítási csalása miatt

Dér Dániel

Szentkirályi visszalépésével a fővárosban élő keresztény, nemzeti szavazóknak a Mi Hazánk maradt az egyetlen választás

Dér Dániel

Ez az oldal sütiket használ, hogy javítsa az online élményt, lehetővé tegye a tartalom megosztását a közösségi médiában, mérje a weboldal látogatottságát, és az Ön böngészési tevékenysége alapján személyre szabott tartalmakat jelenítsen meg. Ez magában foglalja a keresési eredmények pontosabb megjelenítését, a lényegretörőbb tartalmak és tájékoztató anyagok megjelenítését, a jobb kommunikációt és az oldal teljesítményének javítását.

Elfogadom Bővebben