A cigánybűnözés ellen tüntetett a Mi Hazánk

Közel ötszáz ember gyűlt össze a Mi Hazánk Mozgalom cigánybűnözés elleni tüntetésén  kedden, Budapesten, a kőbányai börtön melletti utcában. Cigány nők egy csoportja eközben Novák Katalinhoz fordult a Mi Hazánk „gyűlöletkeltő” tüntetése miatt.

A demonstráción – a Mi Hazánk mellett – szervezeti szinten a Betyársereg, a Magyar Önvédelmi Mozgalom és a Hatvannégy Vármegye Ifjúsági Mozgalom képviseltette magát, de a tömegben más nemzeti szervezetek tagjai és szurkolók is feltűntek.

Az első felszólaló Vékony Csongor, a Mi Hazánk budapesti elnöke volt, aki beszédében hangsúlyozta, a cigányság integrációja évszázadok óta problémát jelent nemcsak Magyarországon, hanem egész Európában.

Vékony Csongor után Dr. Grundtner András jogász lépett színpadra, aki a cigánybűnözés jogi aspektusairól beszélt.

Ezt követően László Attila, a Magyar Önvédelmi Mozgalom vezetője szólalt fel, aki elmondta, nemcsak szolidaritásból, hanem harag által vezérelve jött el a tüntetésre. Hozzátette,

országszerte folyamatosan nő a cigányok által elkövetett erőszakos bűncselekmények száma.

László Attila beszédében arra is kitért, a vidéki rendőrök sok esetben feljelentés helyett azt javasolják a helyi lakosságnak, hogy kérjék a Betyársereg és a MÖM segítségét.

“Pintér Sándornak már rég le kellett volna mondania” – húzta alá.

A MÖM vezetője hangsúlyozta, a magyarok többségének a cigánysággal kapcsolatos hétköznapi tapasztalata nem a Győzikével készült szelfi.

László Attila után Novák Előd országgyűlési képviselő, a Mi Hazánk alelnöke szólt a tüntetőkhöz. Beszédében hangsúlyozta, hogy míg a magyarok nem vállalnak elég gyereket, a cigányok száma generációnként megduplázódik.

Novák Előd a vendégmunkásokat is kitért, emlékeztetve, hogy a Mi Hazánk egymillió forint nyomravezetői díjat ajánlott fel egy Magyarországon körözött vietnámi nemi erőszakoló kapcsán.

Ötödikként Tyirityán Zsolt, a Betyársereg vezetője szólalt fel. Beszédében hangsúlyozta, Szabó Sándor életét is az antiszociális szubkultúra vette el. Hozzátette, már Nyugat-Magyarországról is több polgármester kereste meg, hogy a Betyársereg segítségét kérje a közbiztonsági helyzet javítása szempontjából.

 

A hallgatóság vastapssal fogadta azt a gondolatot, hogy Magyarországon még mindig van több százezer olyan magyar ember, aki képes megvédeni magát.

Tyirityán a cigányság normális részétől azt kérte, taszítsák ki maguk közül a Száva Vince-féle “jogvédőket”, akik polgárháborút akarnak kirobbantani.

Végül, de nem utolsósorban Toroczkai László, a Mi Hazánk elnöke és parlamenti frakcióvezetője szólalt fel. Beszédét azzal kezdte, a Fidesz azt ígérte, hogy két hét alatt rendet tesz, ehhez képest csak ez elmúlt két hétben számtalan erőszakos bűncselekmény történt országszerte. A Mi Hazánk elnöke hangsúlyozta,

a tények kimondása nem rasszizmus.

Emlékeztetett, korábban Vajda Attila cigányvajda is kimondta, hogy létezik cigánybűnözés, valamint a hetvenes-nyolcvanas években rendőrségi szakzsargon volt.

“Ez persze nem azt jelenti, hogy minden cigány bűnöző”

– húzta alá, majd párhuzamot vont a migránsok és a vendégmunkások által elkövetett bűncselekményekkel. Toroczkai László szerint a megoldás az, hogy minden embert meg kell védeni a bűnözéstől Magyarországon.

“Keressük azokat a cigány vezetőket, akikkel le lehet ülni egy asztalhoz rendteremtés céljából” – hangsúlyozta.

Toroczkai László hozzátette, Orbán Viktor azért fotózkodik Kis Grófóval és Győzikével, hogy cigány szavazatokat szerezzen.

“A Mi Hazánknak tíz éven belül hatalomra kell jutnia, máskülönben nem lesz megoldás az említett problémákra” – hangoztatta.

A vendégmunkások kapcsán kijelentette, ha a kormány megvalósítja a tervét, Magyarország néhány éven belül megszűnik magyarnak lenni.

Toroczkai László aláhúzta, a közbiztonság javításának érdekében szükség van a csendőrség visszaállítására, valamint arra, hogy a biztonsági őrök szolgálatteljesítés közben legyenek közfeladatot ellátó személyek.

A Mi Hazánk elnöke beszéde vége felé közeledve elmondta, a nemzeti ellenzéki párt erősödését mutatja, hogy kedden a globalista Telexen és a fideszes Indexen egyidőben jelent meg lejárató cikk a Mi Hazánkról.

Képgaléria:

Magyar Jelen

 

 

 

 

 

 

 

 

További bejegyzések

A kormányzat hibája, hogy újra aszály fenyegeti az eredményes gazdálkodást!

Dér Dániel

Titkok a szűrővizsgálatok mögött: Magyarország az amerikai tőzsdén?

Dér Dániel

A Mi Hazánk elmúlt 1 éve 10 percben

Dér Dániel

Ez az oldal sütiket használ, hogy javítsa az online élményt, lehetővé tegye a tartalom megosztását a közösségi médiában, mérje a weboldal látogatottságát, és az Ön böngészési tevékenysége alapján személyre szabott tartalmakat jelenítsen meg. Ez magában foglalja a keresési eredmények pontosabb megjelenítését, a lényegretörőbb tartalmak és tájékoztató anyagok megjelenítését, a jobb kommunikációt és az oldal teljesítményének javítását.

Elfogadom Bővebben