Íme a létszámkülönbség a Mi Hazánk és a ballibek majálisán

Íme a létszámkülönbség a Mi Hazánk és az MSZP, valamint a Karácsony Gergely vezette fővárosi önkormányzat majálisán – írja Facebook-oldalán Novák Előd, a Mi Hazánk rendezvényekért is felelős alelnöke.

Az MSZP elnöke (piros pólóban és sapkában) és Jámbor András párbeszédes országgyűlési képviselő előadását néhány tucatnyian hallgatták, a 150 éves Budapest jubileumi majálisán az aszfaltozott Városháza „parkban” még a koncertek alatt is legfeljebb néhány száz fő volt jelen, miközben a Mi Hazánk Mozgalom Bikás parki majálisán nagyságrendileg többen, több ezren. Ez azt is mutatja, hogy a fiatalok körében már a Medián szerint is legnépszerűbb párttá vált Mi Hazánk Budapesten is egyre nagyobb támogatottsággal rendelkezik – írja Novák Előd a fényképek mellé.

Érdektelenségbe fulladt a balliberális mikropárt majálisa

 

A főváros rendezvényén is csak lézengtek az emberek
Több ezres tömeg a Mi Hazánk majálisán
Több ezres tömeg a Mi Hazánk majálisán

 

További bejegyzések

Toroczkai László válasza Magyar Péternek

Dér Dániel

Magyarország nem keveredhet bele a háborúba Izraelben sem!

Dér Dániel

Ne fogadja el a kormány a WHO pandémiaszerződését!

Dér Dániel

Ez az oldal sütiket használ, hogy javítsa az online élményt, lehetővé tegye a tartalom megosztását a közösségi médiában, mérje a weboldal látogatottságát, és az Ön böngészési tevékenysége alapján személyre szabott tartalmakat jelenítsen meg. Ez magában foglalja a keresési eredmények pontosabb megjelenítését, a lényegretörőbb tartalmak és tájékoztató anyagok megjelenítését, a jobb kommunikációt és az oldal teljesítményének javítását.

Elfogadom Bővebben