Egy újabb felesleges fogással, a nemzeti konzultációval húzza az időt a kormány, ahelyett, hogy végre észszerűen és fokozatosan lehetővé tenné az uszodák, edzőtermek, vendéglátóhelyek, színházak, mozik, stadionok-sportcsarnokok és más szórakozóhelyek újranyitását.

Ezek a többségében kisvállalkozások nem bírnak tovább zárva tartani, tönkre fognak menni, hiszen a tavalyi évben is nagyjából négy hónapot zárva kellett lenniük. Egy vendéglátóhelyen egyszerre így sem tartózkodna több ember, mint pl. egy átlagos élelmiszerüzletben, nem beszélve a plázákról, ahol több ezer ember van egyszerre jelen. Ami még ennél is abszurdabb, hogy este 8 óra után a szabadtéri sportolás is tiltott a kijárási korlátozás miatt. Legalább azt engedélyezni kellene, hogy a saját lakókörnyezetében sportolhasson, sétálhasson az ember a szabadban akár este 8 után is.

A Mi Hazánk mint a lezárásellenes párt tiltakozik az oltás lehetőségével nem élők hátrányos megkülönböztetése ellen is. Legyen joga mindenkinek dönteni, hogy beoltatja-e magát vagy sem! Ne érhesse semmilyen hátrányos megkülönböztetés azokat, akik nem kérnek az oltásból, mindenki maga dönthessen a maga sorsáról, ne diszkriminálják a másként gondolkozókat!

mihazank.hu
X