Hivatalosan is szövetséget kötött Európa legnagyobb ifjúsági szervezetével a Mi Hazánk Ifjai

A már eddig is meglévő baráti viszonyt a mögöttünk hagyott hétvégén szentesítették. 

Mint arról a Magyar Jelen is beszámolt, a Mi Hazánk és a Mi Hazánk Ifjai is részt vett az idei lengyel függetlenségi meneten (Marsz Niepodległości), melyet hagyományosan november 11-én rendeznek meg Varsóban.

Binder Csabától, a Mi Hazánk Ifjai vezetőjétől azóta megtudtuk, az ifjak delegációját a Młodzież Wszechpolska nevű lengyel ifjúsági szervezet látta vendégül a lengyel fővárosban.

“A két szervezet között folyamatosan épült ki az a baráti viszony, amelynek alapja az európai összefogás, a közös harc a kultúránkért és a jövőnkért. A hétvégén ez a szövetség már hivatalosan is megköttetett a Młodzież Wszechpolska központjában. Tudni kell róluk, hogy Európa legnagyobb ifjúsági szervezetéről van szó, tagságuk meghaladja a tízezer főt”

– nyilatkozta lapunknak Binder, aki magára a menetre is visszaemlékezett, hangsúlyozva, hogy a Mi Hazánk Ifjai az első sorban vonult, több európai ország zászlajának társaságában.

A fiatal politikus hozzátette, nagyjából százezer patrióta vett részt a felvonuláson, akik a lengyel nemzeti ünnep mellett demonstrálták:

Európa jövője nem az Európai Unión, hanem a szuverén nemzetállamokon áll.

“Európa legnagyobb nacionalista felvonulásának rendezvénysorozata lehetőséget adott nekünk, hogy kerekasztal-beszélgetésen beszéljünk a lengyel-magyar kapcsolatok jövőjéről, Krakkó volt konzuljának, valamint a Szejm volt házelnökének társaságában. A beszélgetésen a Mi Hazánk Ifjait jómagam képviseltem” – zárta szavait Binder Csaba.

További bejegyzések

Nem felejtünk, és nem engedjük, hogy a világ elfelejtse, hogy mit tettek Magyarországgal!

Dér Dániel

Szóljunk bele Európa jövőjébe!

Dér Dániel

Tanárok nélküli meghosszabbított tanév

Dér Dániel

Ez az oldal sütiket használ, hogy javítsa az online élményt, lehetővé tegye a tartalom megosztását a közösségi médiában, mérje a weboldal látogatottságát, és az Ön böngészési tevékenysége alapján személyre szabott tartalmakat jelenítsen meg. Ez magában foglalja a keresési eredmények pontosabb megjelenítését, a lényegretörőbb tartalmak és tájékoztató anyagok megjelenítését, a jobb kommunikációt és az oldal teljesítményének javítását.

Elfogadom Bővebben