Hegyvidék fideszes alpolgármestere csúsztat és inkább a balliberálisokkal emlékezik!

Fonti Krisztina a XII.kerület alpolgármestere is megnyilvánult a Kitörés emlék- és teljesítménytúrával kapcsolatban. A fideszes politikus azt a balliberális mantrát mondta fel, mely szerint a túra résztvevői nácik és tiltott önkényuralmi jelképekkel masíroznak végig a budai kerületeken, emiatt kitiltaná az eseményt Hegyvidékről. Alpolgármester asszony nem mond igazat, hiszen tiltott önkényuralmi jelképek egyetlen rendezvényen vagy emléktúrán sem fordultak elő közterületen. Az erdőben az ellenőrző pontokon valóban előfordultak ilyen jelképek a történelmi hűség kedvéért, de emlékeztetnénk az alpolgármester asszonyt, hogy ez egy emléktúra.

A Fidesz 14 éve képtelen betiltani a Budapest Pride-ot, évről évre vonulhatnak olyan szervezetek Budapesten, amelyek valós veszélyt jelentenek a gyermekek egészséges fejlődésére. Ezzel szemben most a második világháború magyar hőseire történő megemlékezést tiltaná be a kormánypárt egyik prominense. Ezt nevezik ők nemzeti és konzervatív politikának. Szégyen!

A Mi Hazánk hegyvidéki alapszervezete kiáll a Kitörés túra mellett és buzdítunk mindenkit, Fonti Krisztinát is, hogy vegyen részt ezen a kegyeleti túrán. Polgármesterré választásom esetén önkormányzati pénzből minden hegyvidéki általános iskolásnak biztosítanám a Kitörés Emléktúrán való részvételt. Emlékezzünk közösen a Kitörés hőseiről!

Binder Csaba, a Mi Hazánk hegyvidéki polgármesterjelöltje

További bejegyzések

Parlamenti frakciójának kiirtásával fenyegették meg a Mi Hazánkat Ukrajnából

Dér Dániel

A kormány tönkreteszi a magyar méhészeket!

Dér Dániel

Toroczkai László reakciója Orbán Viktor évértékelő beszédére

Dér Dániel

Ez az oldal sütiket használ, hogy javítsa az online élményt, lehetővé tegye a tartalom megosztását a közösségi médiában, mérje a weboldal látogatottságát, és az Ön böngészési tevékenysége alapján személyre szabott tartalmakat jelenítsen meg. Ez magában foglalja a keresési eredmények pontosabb megjelenítését, a lényegretörőbb tartalmak és tájékoztató anyagok megjelenítését, a jobb kommunikációt és az oldal teljesítményének javítását.

Elfogadom Bővebben

X