Dúró Dóra Facebook-bejegyzése: Orbán Viktor a Mi Hazánk már benyújtott javaslatából szemezgetve félmegoldással állt elő

Orbán Viktor a Mi Hazánk már benyújtott javaslatából szemezgetve félmegoldással állt elő

Orbán Viktor bejelentette, hogy az elnöki kegyelemből a jövőben kizárja a pedofil bűnelkövetőket – én ugyanezt nyújtottam be a tegnapi napon, de nem szűkítve a kört kifejezetten a pedofilokra: egyetlen vádlott, illetve elítélt se kaphasson kegyelmet pedofíliához kapcsolódó ügyekben, például az elkövetőnek falazók vagy a zsarolók se. Szégyen, hogy erre egyáltalán szükség van, mert olyan köztársasági elnöke van Magyarországnak, akinek magától nincs annyi erkölcsi érzéke, hogy ezeket az eseteket kizárja.

Ugyanakkor a miniszterelnök jövőre nézve is csak félmegoldásnak minősülő bejelentése figyelemelterelés, Novák Katalinnak igenis vállalnia kell a politikai következményeket, és távoznia kell az államfői székből. A Mi Hazánk február 13-án, kedden 18 órától fáklyás felvonulást tart és gyertyagyújtással emlékezik a bicskei gyermekotthon azon áldozatára, aki öngyilkos lett.
 
A korábban már benyújtott javaslatom ide kattintva érhető el:

További bejegyzések

Expedíciós háborúk szolgálatában a Zrínyi nevétől megfosztott honvédelmi program

Dér Dániel

Budapest a mi fővárosunk – a Mi Hazánk bemutatja városvédelmi és -fejlesztési programját

Dér Dániel

Egész parlamenti frakciójának kiirtásával fenyegették meg a Mi Hazánkat Ukrajnából

Dér Dániel

Ez az oldal sütiket használ, hogy javítsa az online élményt, lehetővé tegye a tartalom megosztását a közösségi médiában, mérje a weboldal látogatottságát, és az Ön böngészési tevékenysége alapján személyre szabott tartalmakat jelenítsen meg. Ez magában foglalja a keresési eredmények pontosabb megjelenítését, a lényegretörőbb tartalmak és tájékoztató anyagok megjelenítését, a jobb kommunikációt és az oldal teljesítményének javítását.

Elfogadom Bővebben

X