Várhatóan három lista közül lehet választani a jövő évi országgyűlési választásokon, hiszen Gyurcsány Ferenc maga alá gyűrte az összes balliberális pártot (a DK, az MSZP, a Párbeszéd, a Jobbik, a Momentum és az LMP sem indít önálló listát tehát). -írja Dúró Dóra Facebook bejegyzésében.
A Mi Hazánk elnökhelyettese így folytatja:
“A Mi Hazánk maradt az egyetlen olyan választás, amely az elmúlt harminc évvel szemben határozza meg magát: annak egyetlen szereplőjével sem egyeztünk ki, hiszen meg akarjuk haladni, le akarjuk váltani azt, ami hazánkban az ún. rendszerváltozás óta folyik.”
Az ismerős arcok, nem minden esetben pozitív arcok. Dúró szerint a régi elit tagjaival nem fog sikerüli sem az elszámoltatás, sem pedig az új rendszer felépítése. A napokban egyébként a DK-hoz köthető Idea intézet 4%-ra mérte a radikális, nemzeti alakulatot.
“Nem lehet úgy elszámoltatás, ha kiegyezünk az előző rendszer bűnöseivel. Nem lehet úgy őszintén szembenézni a politikusbűnözéssel, ha nem töröljük el a mentelmi jogot, márpedig a Mi Hazánk az egyetlen párt, amely ezt megtenné.
Mind a 106 választókerületben önálló jelölteket állítunk,
hogy annak is lehessen választása, aki sem a Fidesz urambátyámrendszerét, sem a balliberális hazugságkoalíciót nem akarja hatalomra juttatni.” – zárja gondolatait.
Magyarjelen.hu
X