Dócs Dávid, a Mi Hazánk alelnöke képviseli a pártot Nógrád megye 02-es választókerületét a jövő évi országgyűlési választáson.

 

A Mi Hazánk megyei elnöke, megyei önkormányzati képviselője úgy fogalmazott, a térségből folyamatos az elvándorlás, s bár munkahely akad bőven, az átlagkeresetek az országos szint alatt vannak, az infrastruktúra hálózat elavult,

nincs felsőoktatási intézmény a megyében, s egyre több olyan település vagy településrész található környéken is, melynek lakói nem tartják be a közösségi együttélés szabályait, mélyigénytelen életvitelükkel pedig ellehetetlenítik, vagy terrorban tartják a környezetükben élő tisztességes embereket, családokat.

– Településvezetőként, megyei önkormányzati képviselőként és a Mi Hazánk Mozgalom megyei elnökeként is a fentebb említett folyamatok ellen, és szeretett otthonunk felvirágoztatásának érdekében igyekszem tenni, s most választókerületünk országgyűlési képviselőjelöltjeként is ezért fogok dolgozni. Célkitűzéseim sora hosszú lenne, de összességében

egy prosperáló, régi fényében tündöklő térség kialakítása a célom,

az itt élők, ide visszavágyók, vagy itt megtelepedni kívánók érdekeit mindig, mindent megelőzően szem előtt tartva – mondta Cserháthaláp polgármestere.

Mint fogalmazott, ennek eléréséhez egy virtuális postaládát hoztam létre, ahová várom honfitársaim észrevételeit, az általuk fontosnak tartott ügyekben, s kampányom a politikai kényszertől mentesen, tisztán, becsülettel és tisztességes eszközökkel, a választók és szebb jövőre érdemes lakhelyünk érdekében fogja folytatni.

– Referenciaként polgármesteri és megyei önkormányzati képviselői munkám tudom felajánlani, és azt a rám jellemző dinamizmust és kitartást, amit az élet minden terén igyekszem képviselni, s a jó gazda gondosságával végezni a rám bízott feladatot. Büszke palócként megmutatni, hogy nem csak múltunk volt, de jövőnk is lesz – hangsúlyozta Dócs Dávid.

Magyarjelen.hu

X