A Mi Hazánk Mozgalom a párt nyugdíjas kabinetének elismert szervezőjét, Erős Erzsébetet küldi harcba 2022-ben a korrupt narancsbárók és a balliberális trágárkoalíció ellenében. 

A párt igazgatója Szabadi István Kecskeméten emlékeztetett arra, hogy egy kivételével már az összes Bács-Kiskun megyei jelöltjét megnevezte a Mi Hazánk. Elmondta, hogy a Mi Hazánk az egyetlen ellenzéki párt, amely önállóan mind a 106 körzetben jelöltet állít.

Dócs Dávid Cserháthaláp vezetője, a Mi Hazánk alelnöke úgy fogalmazott, hogy szükség van a tisztességes, magyar, bajtársias és nemzeti útra, ennek zálogát pedig egyértelműen Erős Erzsébetben látja, ezért nagy büszkeség számára, hogy az országgyűlési választásokon ő képviseli a mozgalmat a körzetben.

Erős Erzsébet informatív, részletes és őszinte bemutatkozójában elmondta, hogy számára az egyszerű, valódi és életszerű politizálás a fontos, szerinte a politikának végre fel kellene ébrednie és a politikusoknak farizeus, képmutató magatartás helyett, a tiszta beszédre és az igaz tettekre kellene felesküdniük. Erős évtizedek óta a körzetben él, jelenleg Lajosmizsén, ahol aktív tagja a közösségi életnek.

Mezőgazdasági végzettséggel rendelkezik, a növények, a környezet és a magyar termőföld szeretete gyerekkora óta kíséri, éppen ezért a termelői piacok és a termelői közösségek fellendítése kiemelt célja.

Azt is hozzátette, hogy a körzet összes településére el fog látogatni, és el fogja vinni a remény, a hazaszeretet és a cselekvő bajtársiasság tüzét. 

Magyarjelen.hu

X