Egyedül a Mi Hazánk tiltakozik a be nem oltottak diszkriminációja ellen

A Mi Hazánk se nem vírustagadó, se nem oltásellenes párt, csupán egyetlen nemzeti értékrendű pártként a magyar emberek érdekeit tartja mindig, minden körülmények között a legfontosabbnak – jelentette ki Dócs Dávid, a Mi Hazánk alelnöke.

Dócs szerint az elmúlt egy év jó alkalom arra is, hogy számot vessünk a koronavírus okozta társadalmi lenyomatról. Rámutatott, hogy rengeteg visszásságot tapasztalhattunk, kiemelte a magyar kis- és közepes vállalkozások helyzetét.

– Miközben a multik és a cégóriások milliárdokkal lettek támogatva

– mutatott rá.

– A csőd szélére tolt családi vállalkozások bezárása, a kisboltok szigorú szabályozásai és a nagy bevásárlóközpontok, plázák létszámkorlát nélküli, extra profitot termelő kontrasztja, vagy a társadalomra erőltetett, a bezártságot erősítő teljesen felesleges kijárási tilalom, és egyes vezető politikusok erre az időre időzített titkon indult, de polgárpukkasztóvá váló luxusnyaralásainak abszurditása is igen szembetűnő – folytatta.

A Mi Hazánk politikusa szerint ennél is fontosabb, hogy nem esik szó arról, hogy hányan esnek áldozatául az egészségügyi ellátatlanságnak, hogy van-e értelme az ésszerűtlennek tűnő lezárásoknak és az európai átlagnál kétszeresen nagyobb, a kormánypropaganda gépezetből ránk ömlő kampány okán történő oltakozási kedvnek, ha az esetszámok és az elhalálozottak száma ennek ellenére is negatív rekordokat dönt meg.

– Nem vagyunk a téma szakértői, sem virológusok, sem orvosok, mégis szembetűnő, hogy bár kihangsúlyozva nem kötelező az oltás, azt mégis egyre inkább erőltetik a lakosságra, miközben folyamatosan derülnek ki visszásságok egyes oltóanyagok kapcsán, melyek közül van, ami az átlagnál lényegesen magasabb arányban okoz mellékhatásként egészségkárosodást, vagy legrosszabb esetben elhalálozást is

– érvelt Dócs.

Kiemelte, hogy Gulyás Gergely miniszterelnökséget vezető miniszter a héten tartott kormányinfóján többek között kifejtette, hogy jelenleg a világ legnagyobb üzlete a vakcina értékesítése, és mint látjuk, valóban, hiszen lassan számolatlanul érkeznek hazánkba – mint fogalmazott – az újabbnál újabb, szinte nap, mint nap a földből kinövő készítmények, s azt csak remélni tudjuk, hogy a magyar kormány erre nem mint „a világ legnagyobb üzletére” tekint.

– Éppen ezért érzi pártunk visszásnak, hogy az oltás lehetőségének megadása, és annak önként történő választása helyett egyre nagyobb erővel és propaganda gépezettel igyekszik a kormány a beoltottak számát maximalizálni, s egyes szolgáltatások igénybevehetetlenségét előrevetíteni az oltást felvenni nem kívánók számára. Pártunk ütemtévesztésnek és átgondolatlannak tekinti a jelenlegi helyzetet is, akárcsak a sok esetben értelmetlen lezárásokat.

Nem tudjuk elfogadni sem azok ésszerűségét, sem a sehol, semmit nem érő oltási igazolványt sem, mint ahogy azt sem, hogy Magyarországon bárkit bármilyen hátrányos megkülönböztetés érjen csak azért, mert saját megítélése szerint nem szeretné az oltást igénybe venni

– ismertette a nemzeti párt álláspontját.

– Mára bebizonyosodott, hogy sok estben a beoltottak jelentenek veszélyt a nem beoltottakra, hiszen az oltás ellenére is elkaphatják és terjeszthetik a vírust, hogy a szélsőséges példákat már ne is említsük, de azt mindenképp szükséges, hogy senki, semmilyen érdekek miatt nem játszhat hazánkban sem az emberek egészségével, sem azok alapvető emberi jogaival. A Mi Hazánk Mozgalom felhívja a kormány figyelmét arra, hogy a már lassan a csapból is folyó, már-már kontraproduktívvá váló oltásfelvételre buzdítás és a növekvő nyomás, a diszkrimináció bármilyen kilátásba helyezése helyett biztosítsa állampolgárai számára a szabad, kényszertől mentes, saját maguk által meghozott döntés lehetőségét, és a normális, korlátozások nélküli életet – zárta gondolait a Mi Hazánk alelnöke.

Magyarjelen.hu

További bejegyzések

A kormányzat hibája, hogy újra aszály fenyegeti az eredményes gazdálkodást!

Dér Dániel

Titkok a szűrővizsgálatok mögött: Magyarország az amerikai tőzsdén?

Dér Dániel

A Mi Hazánk elmúlt 1 éve 10 percben

Dér Dániel

Ez az oldal sütiket használ, hogy javítsa az online élményt, lehetővé tegye a tartalom megosztását a közösségi médiában, mérje a weboldal látogatottságát, és az Ön böngészési tevékenysége alapján személyre szabott tartalmakat jelenítsen meg. Ez magában foglalja a keresési eredmények pontosabb megjelenítését, a lényegretörőbb tartalmak és tájékoztató anyagok megjelenítését, a jobb kommunikációt és az oldal teljesítményének javítását.

Elfogadom Bővebben