Dr. Apáti István, Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 5. választókerület (Mátészalka és környéke) képviselőjelöltje

Dr. Apáti István helyi képviselőjelöltünk Csengerben született, húsz éve Mátészalkán élő édesapa, tizenkét éves országgyűlési képviselői tapasztalattal rendelkezik. Közvetlenül kötődik a mezőgazdasághoz, hiszen őstermelői családi gazdaság tagja, így pontosan tisztában van azzal, milyen ma Magyarországon a kisgazdaságok és kisvállalkozások helyzete.

A szatmári térség képviselőjeként számos ügyben küzdött a környék felemelkedéséért. Az M49-es gyorsforgalmi elkerülő út, valamint a csengeri börtön megépítését évek óta kiemelten fontosnak tartja, és minden tőle telhetőt megtesz a beruházások megvalósítása érdekében. A munkahelyteremtés, a magasabb fizetések, az úthálózatfejlesztés, a mezőgazdaság és a közbiztonság megerősítése, valamint a Mátészalkai Kórház megmentésének ügye voltak azok a témák, amelyekért parlamenti munkája során folyamatosan harcolt.

A Jobbikból 2018-ban távozott, hiszen már akkor látta, hogy a néhai nemzeti párt elveit teljesen feladva a 2022-es választásokra azokkal borul össze, akikkel szemben létrejött. Három éve lépett be a Mi Hazánk Mozgalomba, ahol a tagság országos alelnökké választotta.

A Mi Hazánk képviseli azt a tiszta nemzeti politikát, amely az egész elmúlt harminc évet szeretné kukába dobni és végre egy valódi rendszerváltással elhozni a várva várt szebb jövőt. Ő a legerősebb ellenzéki jelölt a választókerületben.

Email címe: [email protected]

Kövesse Facebookon is: facebook.com/dr.apati.istvan

További bejegyzések

Szabó Róbert, Győr-Moson-Sopron megye 2. választókerület (Győr és környéke) képviselőjelöltje

Dér Dániel

Mindenhol van harmadik út – bemutatkozik a Mi Hazánk 106 képviselőjelöltje

Dér Dániel

Miklós Árpád, Borsod-Abaúj-Zemplén megye 6. választókerület (Tiszaújváros és környéke) képviselőjelöltje

Dér Dániel

Ez az oldal sütiket használ, hogy javítsa az online élményt, lehetővé tegye a tartalom megosztását a közösségi médiában, mérje a weboldal látogatottságát, és az Ön böngészési tevékenysége alapján személyre szabott tartalmakat jelenítsen meg. Ez magában foglalja a keresési eredmények pontosabb megjelenítését, a lényegretörőbb tartalmak és tájékoztató anyagok megjelenítését, a jobb kommunikációt és az oldal teljesítményének javítását.

Elfogadom Bővebben