Dr. Apáti István helyi képviselőjelöltünk Csengerben született, húsz éve Mátészalkán élő édesapa, tizenkét éves országgyűlési képviselői tapasztalattal rendelkezik. Közvetlenül kötődik a mezőgazdasághoz, hiszen őstermelői családi gazdaság tagja, így pontosan tisztában van azzal, milyen ma Magyarországon a kisgazdaságok és kisvállalkozások helyzete.

A szatmári térség képviselőjeként számos ügyben küzdött a környék felemelkedéséért. Az M49-es gyorsforgalmi elkerülő út, valamint a csengeri börtön megépítését évek óta kiemelten fontosnak tartja, és minden tőle telhetőt megtesz a beruházások megvalósítása érdekében. A munkahelyteremtés, a magasabb fizetések, az úthálózatfejlesztés, a mezőgazdaság és a közbiztonság megerősítése, valamint a Mátészalkai Kórház megmentésének ügye voltak azok a témák, amelyekért parlamenti munkája során folyamatosan harcolt.

A Jobbikból 2018-ban távozott, hiszen már akkor látta, hogy a néhai nemzeti párt elveit teljesen feladva a 2022-es választásokra azokkal borul össze, akikkel szemben létrejött. Három éve lépett be a Mi Hazánk Mozgalomba, ahol a tagság országos alelnökké választotta.

A Mi Hazánk képviseli azt a tiszta nemzeti politikát, amely az egész elmúlt harminc évet szeretné kukába dobni és végre egy valódi rendszerváltással elhozni a várva várt szebb jövőt. Ő a legerősebb ellenzéki jelölt a választókerületben.

Email címe: [email protected]

Kövesse Facebookon is: facebook.com/dr.apati.istvan

X