Berei Gábor helyi képviselőjelöltünk Marosvásárhelyen született, 43 éves, Keszthelyen él, itt végezte el már a mezőgazdasági technikumot is. Korábban vendéglátásban dolgozott, viszont 21 éve kereskedelemben vállalkozó Keszthelyen. Egy fia van, aki 11 éves. Szabadidejét fotózással tölti mint fotográfus.

Nemzeti és lokálpatrióta gondolkodású. A választókerület problémáinak okát abban látja, hogy az eddigi és az újonnan indított fideszes országgyűlési képviselő nem több, mint egy központból irányított végrehajtó, aki további utasításokat hajtat végre helyi polgármesterekkel. A jelenlegi, tudatosan elfojtott fejlődést és a pusztulást meg szeretné fordítani, és fejlődésnek indítani az országos szinten különleges adottságokkal rendelkező választókerületet, Keszthelyt és környékét.

A választókerület legfontosabb bevételi forrása a fesztiválturizmus lehetne, tavasztól őszig. Legfontosabbnak a marketing tevékenységet tartja, a téli turizmust is vissza szeretné építeni a térségben, mely még a 2000-es évekig egész jól működött. A fesztiválokon keresztül a fiatalokhoz eljutva népszerűsíteni kívánja a nemzet- és a hazaszeretetet. Ma egyesek szerint szégyen a hazafias gondolkodás, amit a jelenlegi liberális gondolkodás öl ki a fiatalokból.

A választókerület mezőgazdaságból élő településeinek fejlesztésére a Mi Hazánk Virradat programját használná minden településen. Ezen elképzelések megvalósíthatóságát kizárólag a Mi Hazánk Mozgalom által felvázolt úton tartja elképzelhetőnek.

Email címe: [email protected]

Kövesse Facebookon is:
facebook.com/keszthelymihazank
facebook.com/brigbr

YouTube-csatornája: youtube.com/channel/UCS5chb2cuPMfG_eyiX6ABKw

Instagram-oldalunk: instagram.com/mihazank_keszthely/

X