Bobrovácz Antal, Pest megye 11. választókerület (Dabas és környéke) képviselőjelöltje

Bobrovácz Antal helyi képviselőjelöltünk 29 éves, Ráckevén lakik, amely megítélése szerint a Csepel-sziget egyik legszebb városa, és fiatalként a jövőjét is itt képzeli el.

A ráckevei katolikus általános iskolában tanult, elsőáldozó volt és bérmálkozott. A helyi Ady Endre Gimnáziumban folytatta tanulmányait. Az érettségi megszerzése után rövid ideig a BGE Gazdálkodás és Menedzsment szakán tanult, majd ezután két szakmát is szerzett, mialatt az építőiparban dolgozott. Az elsőt mint épületgépész-technikus, a másodikat pedig mint testépítés és fitneszedző, ami a 7 éves kora óta tartó sportpályafutásának beteljesülését jelentette.

Mindig nemzeti érzelmű embernek vallotta magát. A magyarságot egy egészségesebb jövő felé szeretné vinni, amely felé az egyetlen út szerinte is a Mi Hazánk Mozgalommal járható.

Email címe: [email protected]

További bejegyzések

Szabó Róbert, Győr-Moson-Sopron megye 2. választókerület (Győr és környéke) képviselőjelöltje

Dér Dániel

Mindenhol van harmadik út – bemutatkozik a Mi Hazánk 106 képviselőjelöltje

Dér Dániel

Miklós Árpád, Borsod-Abaúj-Zemplén megye 6. választókerület (Tiszaújváros és környéke) képviselőjelöltje

Dér Dániel

Ez az oldal sütiket használ, hogy javítsa az online élményt, lehetővé tegye a tartalom megosztását a közösségi médiában, mérje a weboldal látogatottságát, és az Ön böngészési tevékenysége alapján személyre szabott tartalmakat jelenítsen meg. Ez magában foglalja a keresési eredmények pontosabb megjelenítését, a lényegretörőbb tartalmak és tájékoztató anyagok megjelenítését, a jobb kommunikációt és az oldal teljesítményének javítását.

Elfogadom Bővebben