Bartha Barna helyi képviselőjelöltünk kisvállalkozó, öt gyermek édesapja. Már 16 évesen megtapasztalta Erdélyben, mit jelent egy diktatúrában nemzeti elkötelezettnek lenni.

Tápiószőlősön Trianon-emlékművet állított, társvezetője a Magyar Önvédelmi Mozgalomnak. A Mi Hazánk Mozgalom ceglédi szervezetének, valamint a párt Nemzetpolitikai Kabinetének vezetője. Vallja, hogy nemzetpolitikánkat múltunkhoz méltóan kell kialakítani. Egyetlen ország sem kezelheti hazánkat gyarmatként, határon túl rekedt nemzettársainkat nem tarthatja túszként!

Meggyőződése, hogy a Magyar Önvédelmi Mozgalom és testvérszervezetei képezik a nemzet immunrendszerét, melynek képviseletét a parlamentbe történő bejutás biztosítja. Egyik legfontosabb terve felállítani egy, a pártokra nézve törvény által garantált nemzeti minimumot, amely okafogyottá tenné a külföldi pártfinanszírozást. Megítélése szerint az alapokhoz kell visszamenni, és onnét elkezdve kell mindent megtisztítani. Eltökélt célja mentesíteni a politikát a mellébeszéléstől, a parttalan vitáktól, üres ígéretektől, bűnözőktől.

Véleménye szerint pozitív változást a társadalomban kizárólag alulról felfelé lehet és kell elindítani. Fontosnak tartja a rend megvalósítását mind szellemi, mind fizikai értelemben. Tétlen szemlélődés helyett cselekvő emberekre van szükség, amelyet következetesen képvisel.

Email címe: [email protected]

Kövesse Facebookon is:
facebook.com/BarthaBarnaMiHazank/
facebook.com/mihazankmozgalomcegled

X