Bartha Barna, Pest megye 12. választókerület (Cegléd és környéke) képviselőjelöltje

Bartha Barna helyi képviselőjelöltünk kisvállalkozó, öt gyermek édesapja. Már 16 évesen megtapasztalta Erdélyben, mit jelent egy diktatúrában nemzeti elkötelezettnek lenni.

Tápiószőlősön Trianon-emlékművet állított, társvezetője a Magyar Önvédelmi Mozgalomnak. A Mi Hazánk Mozgalom ceglédi szervezetének, valamint a párt Nemzetpolitikai Kabinetének vezetője. Vallja, hogy nemzetpolitikánkat múltunkhoz méltóan kell kialakítani. Egyetlen ország sem kezelheti hazánkat gyarmatként, határon túl rekedt nemzettársainkat nem tarthatja túszként!

Meggyőződése, hogy a Magyar Önvédelmi Mozgalom és testvérszervezetei képezik a nemzet immunrendszerét, melynek képviseletét a parlamentbe történő bejutás biztosítja. Egyik legfontosabb terve felállítani egy, a pártokra nézve törvény által garantált nemzeti minimumot, amely okafogyottá tenné a külföldi pártfinanszírozást. Megítélése szerint az alapokhoz kell visszamenni, és onnét elkezdve kell mindent megtisztítani. Eltökélt célja mentesíteni a politikát a mellébeszéléstől, a parttalan vitáktól, üres ígéretektől, bűnözőktől.

Véleménye szerint pozitív változást a társadalomban kizárólag alulról felfelé lehet és kell elindítani. Fontosnak tartja a rend megvalósítását mind szellemi, mind fizikai értelemben. Tétlen szemlélődés helyett cselekvő emberekre van szükség, amelyet következetesen képvisel.

Email címe: [email protected]

Kövesse Facebookon is:
facebook.com/BarthaBarnaMiHazank/
facebook.com/mihazankmozgalomcegled

További bejegyzések

Szabó Róbert, Győr-Moson-Sopron megye 2. választókerület (Győr és környéke) képviselőjelöltje

Dér Dániel

Mindenhol van harmadik út – bemutatkozik a Mi Hazánk 106 képviselőjelöltje

Dér Dániel

Miklós Árpád, Borsod-Abaúj-Zemplén megye 6. választókerület (Tiszaújváros és környéke) képviselőjelöltje

Dér Dániel

Ez az oldal sütiket használ, hogy javítsa az online élményt, lehetővé tegye a tartalom megosztását a közösségi médiában, mérje a weboldal látogatottságát, és az Ön böngészési tevékenysége alapján személyre szabott tartalmakat jelenítsen meg. Ez magában foglalja a keresési eredmények pontosabb megjelenítését, a lényegretörőbb tartalmak és tájékoztató anyagok megjelenítését, a jobb kommunikációt és az oldal teljesítményének javítását.

Elfogadom Bővebben