Ábrahám Barnabás helyi képviselőjelöltünk 1991-ben született Budapesten. Alap- és mesterdiplomáját is történészként szerezte meg, jelenleg publicistaként tevékenykedik. Szabadidejében rengeteget olvas és úszik, antikvár könyveket gyűjt.

Politikával több mint egy évtizede foglalkozik, az elvhű és következetes jobboldaliság a kezdetektől vezérfonalnak számít a munkásságában. Kiemelten fontos számára az oktatás- és kultúrpolitika, hiszen egy egészséges és életerős nemzet ezekben gyökerezik. Véleménye szerint a radikális jobboldal által képviselt harmadik út az egyetlen hathatós és hosszú távú megoldás Magyarország, Európa és az egész északi civilizáció égető bajaira.

Komárom-Esztergom megyét helyi lakosként jól ismeri, és szomorúan tapasztalja, hogy az országos problémák a választókerületét is kiemelten érintik. Számos térségben javításra szorulnak az úthálózatok, de a közbiztonsággal is rengeteg gond van, kiemelten Oroszlányban. Noha multinacionális vállalatokból több is van a környéken, ezek mentalitása és hozzáállása sokszor nem a magyar dolgozók érdekeit képviseli, melyet elfogadhatatlannak tart.

Email címe: [email protected]

Kövesse Facebookon is:
facebook.com/abr.barnabass
facebook.com/mihazankkornye
facebook.com/mhmkomarom
facebook.com/mihazank.komaromesztergommegye

X