A Mi Hazánk honlapját is elérhetetlenné tették a Facebook-oldalának törlése után

Összehangolt, egyre fokozódó DDoS terheléses kibertámadás alatt van a Mi Hazánk Mozgalom tegnap este óta elérhetetlenné vált honlapja, így a párt Facebook-oldalának törlése után újabb eszközt vetettek be a harmadik út elhallgatása érdekében.

Bár a mihazank.hu többszintű védelemmel rendelkezik, ezt a szervezett támadást nem bírja a szerver.

Ezzel fokozzák a Mi Hazánk eddig is törvénysértő elhallgatását, melyet az NMHH összesítése (https://nmhh.hu/cikk/226171/A_politikai_szereplok_mediahasznalata_a_hirmusorokban__2021_oktober) is igazol: pusztán 0,2% a híradókban való megjelenési aránya a pártnak, ha a politikusok szereplését tekintjük 100%-nak, a közmédiában kereken 0%-ban jelent meg a Mi Hazánk.

A Facebook nemhogy törölte Toroczkai László 207 ezer követővel rendelkező oldalát a 2019-es EP-választási kampányban, de leírni sem szabad kormányfőjelöltünk nevét, monogramját sem, ahogy számos programpontunkat is tilos említeni is a szibériai bérrabtartástól az LMBTQP-felvonulások betiltásáig. Másfél éve szinte a nullára tekerték le a facebook.com/novakelod oldal elérését, noha 140 ezer követője van. A párt Facebook-oldalának törlése pedig példátlan és jogtalan beavatkozás a választásokba.

Novák Előd, a Mi Hazánk kampányfőnöke

További bejegyzések

Expedíciós háborúk szolgálatában a Zrínyi nevétől megfosztott honvédelmi program

Dér Dániel

Budapest a mi fővárosunk – a Mi Hazánk bemutatja városvédelmi és -fejlesztési programját

Dér Dániel

Parlamenti frakciójának kiirtásával fenyegették meg a Mi Hazánkat Ukrajnából

Dér Dániel

Ez az oldal sütiket használ, hogy javítsa az online élményt, lehetővé tegye a tartalom megosztását a közösségi médiában, mérje a weboldal látogatottságát, és az Ön böngészési tevékenysége alapján személyre szabott tartalmakat jelenítsen meg. Ez magában foglalja a keresési eredmények pontosabb megjelenítését, a lényegretörőbb tartalmak és tájékoztató anyagok megjelenítését, a jobb kommunikációt és az oldal teljesítményének javítását.

Elfogadom Bővebben

X