Végleg feladta elveit az összes baloldali párt a Momentumtól a Jobbikig és Gyurcsány Ferenc vezetésével már nemcsak a közös jelöltállításra készülnek, hanem egy nagy közös programot alkotnak a 2022-es választásra.

Közös platformon lesz tehát az összes balliberális párt nemcsak cigánykérdésben, hanem a brüsszeli bürokraták szolgalelkű kiszolgálásban is. Abban azonban biztosak vagyunk, hogy az elszámoltatás és a politikusbűnözők felelősségre vonása nem szerepel majd Gyurcsányék közös programjában, mint ahogy a korrupció felszámolása sem.

A Mi Hazánk Mozgalom nem ezt az utat járja, mi a Gyurcsány-mentes ellenzéket építjük! Mi azokat a magyarokat akarjuk képviselni, akik elutasítják az elmúlt harminc év politikáját, akiknek elegük van az erőszakos LMBTQ propagandából, azokat, akik elszámoltatnák végre a politikusbűnözőket, és eltörölnék a mentelmi jogot. Mi nem félünk kimondani, hogy igenis szükség van szegregációra az oktatásban, hogy létezik cigánybűnözés, hogy írni-olvasni tudáshoz kell kötni a választójogot, hogy le kell állítani az értelmetlen cigányügyi programok finanszírozását, és azt sem, hogy felül kell vizsgálni a gyalázatos Trianoni döntést.

Mi Hazánk Mozgalom

 

X