A hitéletet is sötét erők akarják beárnyékolni!

A lengyelországi keresztény világ három legnagyobb egyháza közösen tartott szivárványos misét Varsóban.

Különösen érdekes ez annak tudatában, hogy lengyel testvéreink hite példaértékű világviszonylatban is, a gyermekvédelmi törvényükben pedig még a magyarnál is szigorúbb szabályozások vannak életben, amelyek kiterjednek például a pedofilok és a vérfertőzést elkövetők kémiai kasztrálására is, amelyet pártunk a hazai joggyakorlatban is meghonosítana.

A kereszténység házassággal kapcsolatos tanításaival teljesen összeegyeztethetetlen a homoszexualitás propagálása. Bízunk benne és mindent meg fogunk tenni azért, hogy Magyarországon a jövőben se fordulhasson elő ehhez hasonló eset a templomaink környékén.

A Mi Hazánk Mozgalom a leghatározottabban tiltaná a devianciák propagálását az oktatásban, a médiában és a vallási életben is egyaránt.

Mi egy egészséges valódi értékalapú társadalomban hiszünk, ahol a hitélet egy iránymutatás, egy szigorú, erkölcsös, istennek tetsző értékrendet követ és kíván meg minden hívőtől! A sátáni beteg ideológiáknak nincs helye Isten házában!

Dócs Dávid, a Mi Hazánk alelnöke

További bejegyzések

A kormányzat hibája, hogy újra aszály fenyegeti az eredményes gazdálkodást!

Dér Dániel

Ne a profit és a kizsákmányolás, hanem a magyar dolgozó élete legyen az első!

Dér Dániel

Nem vált be a kormány akkumulátorgyár nagyhatalmi terve!

Dér Dániel

Ez az oldal sütiket használ, hogy javítsa az online élményt, lehetővé tegye a tartalom megosztását a közösségi médiában, mérje a weboldal látogatottságát, és az Ön böngészési tevékenysége alapján személyre szabott tartalmakat jelenítsen meg. Ez magában foglalja a keresési eredmények pontosabb megjelenítését, a lényegretörőbb tartalmak és tájékoztató anyagok megjelenítését, a jobb kommunikációt és az oldal teljesítményének javítását.

Elfogadom Bővebben