Csongrád-Csanád megyében Laczkó Zsolt a harmadik út jelöltje

Nem csak a koronavírus kezelésében, hanem a cigánykérdés kapcsán is azt látjuk, hogy ugyanazt képviseli a Fidesz és a balliberális tömb. Az elmúlt évtizedekben elhibázott gyakorlatot jelenített meg mindkét oldal – jelentette ki Toroczkai László, a Mi Hazánk elnöke a párt legújabb országgyűlési képviselőjelöltjének bemutatóján.

Toroczkai rámutatott, hogy a napokban hallhattuk a Momentum javaslatait a cigánykérdést illetően.

– Még több pénzt adni azoknak a cigány politikusoknak, akik így még több pénzt tudnak majd ellopni

– összegezte röviden.

A pártelnök rámutatott, a Mi Hazánk a cigány-magyar együttéléssel kapcsolatban, a koronavírus kezelését illetően és az elvándorlás problémakörével összefüggésben is egészen más javaslatokkal áll elő. Szerinte egyúttal óriási igény mutatkozik egy harmadik út megjelenítésére.

– Éppen a napokban került nyilvánosságra a Demokratikus Koalícióhoz köthető IDEA intézet felmérése. Amelyből az derül ki, ha a balliberális oldal közös listán indul a Fidesszel szemben, a Mi Hazánk már 4%-on áll. De ezt nyugodtan megszorozhatjuk kettővel, mert amikor minket 1-2 százalékra mértek, akkor értünk el 9 százalékot itt csongrád megyében az önkormányzati választásokon

– érvelt Toroczkai, aki szerint nem lehet kérdés, hogy parlamenti párttá válnak. A felvezetés után kiemelte, hogy a Mi Hazánk önállóan fog mind a 106 választókerületben indulni, és meggyőződése, hogy ezek a személyek mind olyan jelöltek, akik a hazájukat szolgálják, és nem fogják soha elárulni a választóikat.

Majd átadta a szót Csongrád-Csanád megye elsőként bemutatott országgyűlési képviselőjelöltjének, Laczkó Zsoltnak, akire nagyon büszke a párt elnöke, hiszen egy 47 éves építési vállalkozó, és 2006 óta bajtársának tekinti, rendíthetetlen, tiszta kezű embernek ismeri.

A 3. számú egyéni választókerületben induló, 2014 óta önkormányzati képviselő Laczkó elmondta, nem az a fontos, ki mekkorát tud ígérni egy választás előtt, hogy aztán azt ne tartsa be. Ezért úgy gondolja, azokat a dolgokat próbálja továbbvinni, amelyeket már az önkormányzatban is elkezdett. Ilyennek tartja a tanyán élő emberek megsegítést, hogy csökkentse a városi és a tanyasi emberek közötti távolságot.

– Egy olyan több mint 10 kilométer hosszúságú utat építettünk a tanyai dűlőkön a szakmai tudásom alapján az önkormányzat jóváhagyásával, ami a mai napig működik

– fogalmazott.

Továbbá kiemelte, Csongrádon egy olyan bizottságot kezdeményezett 2020-ban, amely természet-, állat- és környezetvédelemmel foglalkozik. Bár a járvány miatt kissé megrekedt, de úgy tűnik, hogy májusban már el tudják indítani a gyakorlati munkát.

Magyarjelen.hu

További bejegyzések

Első ellenzéki pártként adta le ajánlásait a Mi Hazánk

Dér Dániel

Aprópénzbe fojtott harc a fenyegetőző végrehajtóval!

Dér Dániel

Antiglobalista tüntetést szervez a Mi Hazánk

Dér Dániel

Ez az oldal sütiket használ, hogy javítsa az online élményt, lehetővé tegye a tartalom megosztását a közösségi médiában, mérje a weboldal látogatottságát, és az Ön böngészési tevékenysége alapján személyre szabott tartalmakat jelenítsen meg. Ez magában foglalja a keresési eredmények pontosabb megjelenítését, a lényegretörőbb tartalmak és tájékoztató anyagok megjelenítését, a jobb kommunikációt és az oldal teljesítményének javítását.

Elfogadom Bővebben