A 2022-ben esedékes országgyűlési választáson, Bács-Kiskun megye 3.számú választókörzetében a Mi Hazánk Szabó Patrikot, a helyi szervezet vezetőjét indítja. A bemutatót a párt igazgatója Szabadi István nyitotta meg a Szentháromság téren.

A párt alelnöke Dócs Dávid úgy fogalmazott, hogy

“alternatívát szeretnénk kínálni mindazoknak, akik megunták a 30 év egy helyben toporogást a politika terén.”

Dócs azt is egyértelmű tette, hogy a Mi Hazánk az egyedüli ellenzéki erő, amely mind a 106 körzetben önálló jelöltet állít.

Szabó Patrik a sajtó képviselőinek és a választókerület lakóinak köszöntése után elmondta: nagy megtiszteltetés számára hogy a Mi Hazánk Mozgalom képviselőjelöltje lehet.

Hozzátette:

EDDIGI TEVÉKENYSÉGE RÉVÉN NAGYON SOK ISMERETSÉGRE, KAPCSOLATRA TETT SZERT

úgy a vállalkozói, mint a rendvédelmi szférában, a dolgozókkal is, úgy mezőgazdaságban, mint az építőiparban és más ágazatokban dolgozók között.

AZ Ő SEGÍTSÉGÜKKEL, JAVASLATAIK, ÉSZREVÉTELEIK FÖLHASZNÁLÁSÁVAL KÍVÁNJA FELÉPÍTENI ÉS ÖSSZEÁLLÍTANI VÁLASZTÁSI PROGRAMJÁT.

Azt látja, hogy a környező települések közti úthálózat leromlott, elavult állapotát, valamint, hogy a főbb utak is sokhelyütt javításra szorulnak. Örömmel konstatálta, hogy a mezőgazdasági termelőket támogatják, azonban úgy vélte, a kis- és középvállalkozók is több odafigyelést és támogatást érdemelnének.
Prioritást élvező területek közt kiemelte még a közbiztonságot.

Magyarjelen.hu

X