Az oltási igazolás nem csak diszkriminatív, de értelmetlen is

A Mi Hazánk Mozgalom az egyetlen olyan párt, amely tiltakozik az oltási igazolványok bevezetése ellen. A Mi Hazánk szerint az igazolványok bevezetése nem csak diszkriminatív, de teljesen értelmetlen is, hiszen ha elfogadjuk azt a kormányzati állítást, hogy valamennyi vakcina biztonságos és hatásos, akkor ebből az következik, hogy a beoltottak védettséget nyertek. Ebből kifolyólag a beoltatlan honfitársaink semmilyen veszélyt nem jelentenek azokra, akik az oltást már felvették – jelentette ki sajtótájékoztatóján Apáti István, a párt alelnöke.

Apáti szerint ebből következtetve semmi értelme annak, hogy oltási igazolványhoz kössék a színházak, sportesemények és egyéb közhasznú intézmények látogathatóságát. Nem beszélve arról, hogy lesznek olyanok – már a nyár kezdetére is – akik önhibájukon kívül nem tudták beoltatni magukat.

Regisztráltak, szeretnék megkapni az oltást, de erre valamilyen tőlük független okból kifolyólag nincs lehetőségük. Nem kaphatnak jelenleg oltást a 18 éven aluli honfitársaink sem. Ők is teljesen értelmetlenül szenvednek el hátrányos megkülönböztetést, ráadásul az oltási igazolványok ellenőrzése finoman szólva is problémás

– mutatott rá a politikus.

Az egész oltási igazolvánnyal kapcsolatos ötletés kiforratlan, kezdetleges. Az, amit eddig hallottunk a kormányzattól, végrehajthatatlannak tűnik. Ezen okokból kifolyólag a Mi Hazánk Mozgalom teljesen értelmetlennek tartja azt a hátrányos megkülönböztetést, amelyet beoltatlan honfitársainknak kellene elszenvedniük

– zárta sajtótájékoztatóját Apáti.

Magyarjelen.hu

További bejegyzések

Első ellenzéki pártként adta le ajánlásait a Mi Hazánk

Dér Dániel

Aprópénzbe fojtott harc a fenyegetőző végrehajtóval!

Dér Dániel

Antiglobalista tüntetést szervez a Mi Hazánk

Dér Dániel

Ez az oldal sütiket használ, hogy javítsa az online élményt, lehetővé tegye a tartalom megosztását a közösségi médiában, mérje a weboldal látogatottságát, és az Ön böngészési tevékenysége alapján személyre szabott tartalmakat jelenítsen meg. Ez magában foglalja a keresési eredmények pontosabb megjelenítését, a lényegretörőbb tartalmak és tájékoztató anyagok megjelenítését, a jobb kommunikációt és az oldal teljesítményének javítását.

Elfogadom Bővebben