Vizsgálóbizottságot kezdeményez Rogán Antal piszkos ügyei miatt a Mi Hazánk

A Mi Hazánk vizsgálóbizottságot kezdeményez, hiszen Magyar Péter, a volt igazságügyi miniszter korábbi férje, aki maga is magas állami pozíciókat töltött be, rendkívül súlyos vádakat fogalmazott meg Rogán Antal propagandaminiszter személyével kapcsolatban, amelyek ha igaznak bizonyulnak, Rogán Antalnak nincs helye a közéletben.

A Mi Hazánk kezdeményezésére felállítandó vizsgálóbizottságnak tisztáznia kell többek között:
– Rogán Antal érintettségét a végrehajtómaffia-botrányban,
– azt, hogy visszaél-e a titkosszolgálatok irányításával, és azokat személyes, illetve pártcéljaira törvénytelenül használja-e,
– a kormányzati kommunikáció működtetése során milyen mértékű túlárazásokat eszközölnek.

A propagandaminiszternek felelnie kell.

A közelgő európai parlamenti választáson az embereknek is lehetőségük lesz véleményt mondani erről a velejéig korrupt rendszerről. A Mi Hazánk továbbra is elkötelezett a nemzeti értékrend, a magyar családok és hazánk függetlensége mellett.

További bejegyzések

Vendégmunkások és büntetett előéletűek is honvédek lehetnek ezentúl, de az oltatlanok, hazafiak és önkormányzati képviselők nem!

Dér Dániel

Megerősödve folytatja tovább a küzdelmet a Mi Hazánk a vendégmunkás-invázió ellen

Dér Dániel

Hagyják abba az adósok kizsákmányolását!

Dér Dániel

Ez az oldal sütiket használ, hogy javítsa az online élményt, lehetővé tegye a tartalom megosztását a közösségi médiában, mérje a weboldal látogatottságát, és az Ön böngészési tevékenysége alapján személyre szabott tartalmakat jelenítsen meg. Ez magában foglalja a keresési eredmények pontosabb megjelenítését, a lényegretörőbb tartalmak és tájékoztató anyagok megjelenítését, a jobb kommunikációt és az oldal teljesítményének javítását.

Elfogadom Bővebben