Vitézy plakátjaival ragasztják le a Mi Hazánk hirdetéseit

A Fővárosi Választási Bizottság egyhangú határozatában megállapította, hogy a Mi Hazánk hirdetéseit letépkedték és Vitézy Dávid plakátjaival leragasztották, ami sérti a választási eljárásról szóló törvénynek a választások tisztaságára, a jelöltek esélyegyenlőségére és a jóhiszemű joggyakorlásra vonatkozó alapelveit.

Az Újbudán dokumentált esetek sajnos az egész fővárosra jellemzők, s bár a konkrét elkövetőket még nem sikerült megtalálni, Vitézy Dávid kampánycsapata láthatóan dr. Grundtner András, a Mi Hazánk főpolgármester-jelöltjében látja fő ellenségét. Karácsony Gergelyhez hasonlóan Vitézy Dávid is az autósüldözés híve, kizárólag a tömegközlekedésre koncentrálva. Az LMBTQP-propagandához szintén hasonlóan viszonyulnak, Vitézy devianciájára Tarlós István is többször utalt. Miközben Vitézy politikán felül álló szakértőnek tetteti magát, közben a belpesti liberális elit áll mögötte: a fővárosi listáján a 4. helyen egyenesen a volt SZDSZ-es Merker Dávid áll.

A Mi Hazánk azt szeretné, hogy a kampány hátralevő része a szakmai programokról szóljon, a harmadik utas terveinket már közzétettük: https://mihazank.hu/budapestprogram

Novák Előd, a Mi Hazánk alelnöke

További bejegyzések

Egy éve félholtra vert magyarokat, ma az Európai Parlamentbe készül az olasz antifa!

Dér Dániel

Nyomozást indított a rendőrség a Jobbik jelöltállítási csalása miatt

Dér Dániel

Szentkirályi visszalépésével a fővárosban élő keresztény, nemzeti szavazóknak a Mi Hazánk maradt az egyetlen választás

Dér Dániel

Ez az oldal sütiket használ, hogy javítsa az online élményt, lehetővé tegye a tartalom megosztását a közösségi médiában, mérje a weboldal látogatottságát, és az Ön böngészési tevékenysége alapján személyre szabott tartalmakat jelenítsen meg. Ez magában foglalja a keresési eredmények pontosabb megjelenítését, a lényegretörőbb tartalmak és tájékoztató anyagok megjelenítését, a jobb kommunikációt és az oldal teljesítményének javítását.

Elfogadom Bővebben