Varga Judit bejelentését is várja a Mi Hazánk

A Mi Hazánk szerint szükséges, de nem elégséges Novák Katalin távozása, hiszen Varga Judit ugyanúgy felelős a döntésben, mint a (volt) államfő. Várjuk tehát az ő bejelentését is.

A Mi Hazánk megtartja keddi fáklyás felvonulását Bicskén, hogy az öngyilkos áldozatra is emlékezzen, illetve a gyermekvédelmi rendszer hibái ellen tiltakozzon. Legyen valóban zéró tolerancia a pedofíliával szemben!

Szorgalmazzuk továbbá a közvetlen államfőválasztást, és azt, hogy a legfőbb közjogi méltóság ne pártember, hanem megkérdőjelezhetetlen erkölcsű, a saját szakmájában sikeres ember legyen.

Mi Hazánk Mozgalom

További bejegyzések

Parlamenti frakciójának kiirtásával fenyegették meg a Mi Hazánkat Ukrajnából

Dér Dániel

A kormány tönkreteszi a magyar méhészeket!

Dér Dániel

Toroczkai László reakciója Orbán Viktor évértékelő beszédére

Dér Dániel

Ez az oldal sütiket használ, hogy javítsa az online élményt, lehetővé tegye a tartalom megosztását a közösségi médiában, mérje a weboldal látogatottságát, és az Ön böngészési tevékenysége alapján személyre szabott tartalmakat jelenítsen meg. Ez magában foglalja a keresési eredmények pontosabb megjelenítését, a lényegretörőbb tartalmak és tájékoztató anyagok megjelenítését, a jobb kommunikációt és az oldal teljesítményének javítását.

Elfogadom Bővebben

X