Tönkretenné a lengyel-magyar barátságot az új globalista lengyel kormány! A Mi Hazánk Ifjai kiáll a lengyel hazafiak mellett!

A lengyel fiatalok nemzeti öntudatát tönkretevő tantervvel állt elő a nemrég felállt balliberális lengyel kormány. Az új tanterv számos történelmileg fontos eseményt töröl ki, színez át, melyek eddig meghatározó részei voltak a lengyel fiatalok neveltetésének. Az új tanterv emellett határozottan arra törekszik, hogy a most felnövekvő generációkban meggyengítse a lengyel-magyar összetartozás tudatát. Ennek érdekében a tantervből kikerült számos közös történelmi eseményünk, 1956-os szabadságharcunkat pedig ránk nézve negatívan tervezik tanítani.

A Mi Hazánk Ifjai határozottan elutasítja a nemzeti tudat felszámolására irányúló törekvést és kiállunk lengyel barátaink mellett, akiket töretlen barátságunkról tudunk biztosítani, melyet egyetlen globalista, öngyűlölő kormány sem szakíthat szét!

Orosz Patrik, a Mi Hazánk Ifjai alelnöke

 

További bejegyzések

Mondjon le a végrehajtói kar elnöke!

Dér Dániel

Meg kell akadályozni a magyarok vendégmunkásokra cserélését a sopronkövesdi Autolivben

Dér Dániel

Színjáték, hogy Nagy Márton berendelte a MOL-t – a saját hasznából is engedjen a kormány!

Dér Dániel

Ez az oldal sütiket használ, hogy javítsa az online élményt, lehetővé tegye a tartalom megosztását a közösségi médiában, mérje a weboldal látogatottságát, és az Ön böngészési tevékenysége alapján személyre szabott tartalmakat jelenítsen meg. Ez magában foglalja a keresési eredmények pontosabb megjelenítését, a lényegretörőbb tartalmak és tájékoztató anyagok megjelenítését, a jobb kommunikációt és az oldal teljesítményének javítását.

Elfogadom Bővebben