Szentkirályi visszalépésével a fővárosban élő keresztény, nemzeti szavazóknak a Mi Hazánk maradt az egyetlen választás

Szentkirályi Alexandra visszalépésével a Mi Hazánk Mozgalom maradt az egyetlen erő, amely kiutat jelent a nemzeti elkötelezettségű, hagyománytisztelő fővárosi lakosság számára. Vitézy Dávid ugyanis ugyanannak a belvárosi progresszív-liberális elitista klubnak a tagja, amely Karácsony Gergely mögött áll és amely multikulturális mocsárba fullasztaná Budapestet.

Vitézy az autósellenes politika atyja, a gépjárműforgalom szándékos akadályozásának bevezetője. Víziói a hivatali idejében közlekedési káoszhoz vezettek és milliárdos veszteséget okoztak a fővárosnak. Elég talán arra az esetre emlékeztetni, amikor sávlezárással bénította meg a város közlekedését többek között a Budaörsi úton. Ez volt az a pont, ahol a korábbi főnöke, Tarlós István is megelégelte Vitézy ténykedését és, egy csípős, – Vitézy szexuális irányultságára utaló –  megjegyzés kíséretében kiebrudalta őt a Városházáról.

A Mi Hazánk Mozgalom nem fogja hagyni, hogy a globalista magánérdekek vezette szélsőséges liberálisok a nemzet fővárosát a nyugat-európai nagyvárosok szintjére züllesszék. A Mi Hazánk rendet teremt Budapesten és élhetővé teszi a fővárost!

Dr. Grundtner András, a Mi Hazánk főpolgármester-jelöltje

További bejegyzések

Egy éve félholtra vert magyarokat, ma az Európai Parlamentbe készül az olasz antifa!

Dér Dániel

Nyomozást indított a rendőrség a Jobbik jelöltállítási csalása miatt

Dér Dániel

Kubatov bűnözői ellen félmilliós nyomravezetői díjat tűzött ki a Mi Hazánk

Dér Dániel

Ez az oldal sütiket használ, hogy javítsa az online élményt, lehetővé tegye a tartalom megosztását a közösségi médiában, mérje a weboldal látogatottságát, és az Ön böngészési tevékenysége alapján személyre szabott tartalmakat jelenítsen meg. Ez magában foglalja a keresési eredmények pontosabb megjelenítését, a lényegretörőbb tartalmak és tájékoztató anyagok megjelenítését, a jobb kommunikációt és az oldal teljesítményének javítását.

Elfogadom Bővebben