Szégyellje magát Rétvári Bence államtitkár, amiért a Magyar Gárdát az antifához hasonlítja!

Rétvári Bence, a Belügyminisztérium parlamenti államtitkára az Országgyűlésben az antifa mozgalomhoz hasonlította a Magyar Gárdát. Ezt a két szervezetet összehasonlítani, összemosni bűn, hiszen az antifa egy külföldről pénzelt, nemzeti érzelmű embereket támadó terrorszervezet, míg a Magyar Gárda nem más, mint a magyar társadalom önvédelmi mechanizmusára adott válasz volt.

A gárda egy olyan önszerveződése a magyar társadalomnak, amely azért alakult, mert a rendszerváltás óta egymást követő kormányok, az állami szervek: a rendőrség és az ügyészség is képtelen megvédeni a lakosságot. Képtelenek voltak erre a Gyurcsány-kormány idején és képtelenek ma is. Ennek ékes példája pont az antifa mozgalom által elkövetett brutális bűncselekménysorozat, de hozhatnánk példának a csernelyi nénit meggyilkoló 14 éves gyanúsítottat, aki  hónapok óta tartotta rettegésben a falut és képtelenek voltak a hatóságok bármit kezdeni vele.

A Magyar Gárda tagjai soha, senkit nem bántalmaztak. Őket összemosni egy olyan szervezettel, amely több, előre eltervezett, erőszakos támadást hajtott végre, több mint szégyen. Különösen szégyen egy magát nemzetinek nevező kormány államtitkáraként. Persze egy olyan országban, ahol a hazájukat védő mezőőröket elítélik, ez nem meglepő.

Rétvári Bence kövesse meg a Magyar Gárda egykori tagjait és a kormány kezdje meg a valódi közbiztonság megteremtését egy valóban jól működő, a megelőzésben élenjáró rendőrség kiépítését, a no-go zónák felszámolását. Megfogadhatják végre a Mi Hazánk javaslatait, kezdhetik az antifa terrorszervezetté nyilvánításával.

Pakusza Zoltán, a Mi Hazánk alelnöke

További bejegyzések

Felajánlja egy évi jövedelmét társadalmi célra Novák Előd

Dér Dániel

Gáz van!

Dér Dániel

Eljött a Mikulás a Pajtárs gyermekmozgalomhoz is

Dér Dániel

Ez az oldal sütiket használ, hogy javítsa az online élményt, lehetővé tegye a tartalom megosztását a közösségi médiában, mérje a weboldal látogatottságát, és az Ön böngészési tevékenysége alapján személyre szabott tartalmakat jelenítsen meg. Ez magában foglalja a keresési eredmények pontosabb megjelenítését, a lényegretörőbb tartalmak és tájékoztató anyagok megjelenítését, a jobb kommunikációt és az oldal teljesítményének javítását.

Elfogadom Bővebben

X