Számos magyar család számára nehézségekkel teli időszak köszöntött be és komoly problémát és fejtörést jelent, hogy hogyan vészeljék át a téli fagyokat, és hogy a szeretet ünnepén a karácsonyfa alá is kerüljön valami a család legifjabb tagjai számára.

A Mi Hazánk mozgalom baranyai és pécsi tagsága adománygyűjtést végzett egy nehéz körülmények közt élő édesanyának, aki 5 gyermekét egyedül neveli. Az adakozásban részt vett egy Görcsönydobokai szimpatizánsunk, K. Erzsébet, ki barátaival nagyobb összegben járultak hozzá, e nemes dologhoz. Jelezték, hogy máskor is szívesen segítenek. Átadásnál Mészáros Sándor megyei elnök, Varga Tamas pécsi elnök és Horváth Sándor pécsi alelnök volt jelen. Az édesanya könnyeivel küszködve vette át, gyermekei jelenlétében az ajándékokat. Tartós élelmiszer és a gyermekek örömére, játékok voltak a csomagban. Már ezért a pillanatért megérte.

Mozgalmunk folyamatosan várja az adományokat a rászoruló, nélkülöző családok megsegítésére, hiszen minden magyar felelős minden magyarért.

 

X