Részsikert ért el a Mi Hazánk Ifjai a repoharakkal kapcsolatban!

Az elmúlt években is nagy port kavart, de most a fesztiválszezon közeledtével ismét aktuális téma a repoharak teljesen ésszerűtlen rendszere. A Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara a kérdést feszegető múlt heti sajtótájékoztatónk után jelentette be, hogy ajánláscsomagot küld el a témában érintett budapesti vállalkozásoknak a repoharak készpénzre való visszaváltásának elősegítése érdekében.

A Mi Hazánk Ifjai szerint ez a lépés semmilyen garanciát nem ad a valódi környezetvédelem érdekében és a fiatalok pénztárcáját megsarcoló gyakorlat ellen sem. Továbbra is törvényi előírást szeretnénk arra, hogy minden szórakozóhelyen, fesztiválon, sporteseményen, vagy egyéb rendezvényen legyen lehetőség készpénzre visszaváltani ezeket a zsetonokat. Követeljük, hogy a valódi környezetvédelem jegyében egységesítsék ezeket a bilétákat, ne jelentsen többé problémát az, ha valakinek másféle bilétája van és ne kelljen újabb pohárral tovább szennyezni a környezetet.

Binder Csaba, a Mi Hazánk Ifjai elnöke

További bejegyzések

Odakint most kommunisták járnak!

Dér Dániel

A Mi Hazánk Ifjai pótolná a Nemzeti alaptanterv hiányosságát a Kitörés eseményének oktatásával!

Dér Dániel

Megtartotta első téli táborát a Mi Hazánk Ifjai

Dér Dániel

Ez az oldal sütiket használ, hogy javítsa az online élményt, lehetővé tegye a tartalom megosztását a közösségi médiában, mérje a weboldal látogatottságát, és az Ön böngészési tevékenysége alapján személyre szabott tartalmakat jelenítsen meg. Ez magában foglalja a keresési eredmények pontosabb megjelenítését, a lényegretörőbb tartalmak és tájékoztató anyagok megjelenítését, a jobb kommunikációt és az oldal teljesítményének javítását.

Elfogadom Bővebben

X