Részsikert ért el a Mi Hazánk Ifjai a repoharakkal kapcsolatban!

Az elmúlt években is nagy port kavart, de most a fesztiválszezon közeledtével ismét aktuális téma a repoharak teljesen ésszerűtlen rendszere. A Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara a kérdést feszegető múlt heti sajtótájékoztatónk után jelentette be, hogy ajánláscsomagot küld el a témában érintett budapesti vállalkozásoknak a repoharak készpénzre való visszaváltásának elősegítése érdekében.

A Mi Hazánk Ifjai szerint ez a lépés semmilyen garanciát nem ad a valódi környezetvédelem érdekében és a fiatalok pénztárcáját megsarcoló gyakorlat ellen sem. Továbbra is törvényi előírást szeretnénk arra, hogy minden szórakozóhelyen, fesztiválon, sporteseményen, vagy egyéb rendezvényen legyen lehetőség készpénzre visszaváltani ezeket a zsetonokat. Követeljük, hogy a valódi környezetvédelem jegyében egységesítsék ezeket a bilétákat, ne jelentsen többé problémát az, ha valakinek másféle bilétája van és ne kelljen újabb pohárral tovább szennyezni a környezetet.

Binder Csaba, a Mi Hazánk Ifjai elnöke

További bejegyzések

Nem felejtünk, és nem engedjük, hogy a világ elfelejtse, hogy mit tettek Magyarországgal!

Dér Dániel

Szóljunk bele Európa jövőjébe!

Dér Dániel

Tanárok nélküli meghosszabbított tanév

Dér Dániel

Ez az oldal sütiket használ, hogy javítsa az online élményt, lehetővé tegye a tartalom megosztását a közösségi médiában, mérje a weboldal látogatottságát, és az Ön böngészési tevékenysége alapján személyre szabott tartalmakat jelenítsen meg. Ez magában foglalja a keresési eredmények pontosabb megjelenítését, a lényegretörőbb tartalmak és tájékoztató anyagok megjelenítését, a jobb kommunikációt és az oldal teljesítményének javítását.

Elfogadom Bővebben