Öngyilkos lett az LMBTQP egyik bicskei áldozata – fáklyás felvonulást tart a Mi Hazánk

Novák Előd közzétette a parlament honlapján egy indítványában a homoszexuális pedofil bűncselekmény eltussolásában a bicskei gyermekotthonban hamis vallomásra kényszerítéssel közreműködő igazgatóhelyettes nevét, fényképét és címét, ahova tüntetést is szervez, illetve mécseseket gyújtanak az egyik bicskei áldozat emlékére, aki öngyilkos lett, miután az igazgató a gondozására bízott fiúkat orális szexre kényszerítette. Az államfő menesztését is szorgalmazó tüntetésen felszólal Toroczkai László, Dúró Dóra, László Attila (a Magyar Önvédelmi Mozgalom vezetője) és Árgyelán János (a Mi Hazánk Fejér vármegyei közgyűlési képviselője).

Alább olvasható a parlamenti indítvány, melyre Orbán Viktor február 23-áig kell válaszoljon:

A homoszexuális pedofilbotrányban bűnpártolást elkövetett Novák Katalin leváltásának kezdeményezése

Tisztelt Miniszterelnök Úr!

Önök megpróbálták eltitkolni, hogy Novák Katalin államfőként kegyelmet adott a homoszexuális pedofil bűncselekmény eltussolásában hamis vallomásra kényszerítéssel közreműködő „K. Endrének”, de írjuk ki végre a nevét: Kónya Endre! Sőt a fényképét és a címét is közzéteszem (Bicske, Táncsics Mihály u. 26.), hiszen oda szervezek most egy tüntetést (február 13-án 18 órára), illetve onnan egy félórás, fáklyás vonulást a bicskei gyermekotthonhoz, ahol mécseseket gyújtunk az egyik bicskei áldozat emlékére, aki öngyilkos lett, miután az igazgató, Vásárhelyi János a gondozására bízott fiúkat orális szexre kényszerítette.

Miniszterelnök Úr!

  1. Miért engedtek megint az LMBTQP-lobbinak ezzel a kegyelmi kérvénnyel, vagy milyen fideszes kapcsolatnak köszönheti Kónya Endrea kegyelmi joggal való visszaélést, s hogy pluszban a foglalkozásától és közügyektől való eltiltását is törölték?
  2. Hajlandók-e idén végre betiltani az LMBTQP-felvonulást, vagy megint az ellentüntetésünket tiltják be?
  3. A homoszexuális pedofilbotrányban bűnpártolást elkövetett Novák Katalin maradhat-e államfő? Támogatja-e a méltatlansági eljárást? Ezúton is kezdeményezem, szorgalmazom a Mi Hazánk Mozgalommal a köztársasági elnök leváltását.
  4. A kegyelmi kezdeményezést igazságügyi miniszterként előterjesztő és ellenjegyző Varga Judit Ön szerint vezetheti-e ezután a Fidesz EP-listáját?
  5. Támogatja-e a Mi Hazánknak azt a követelését,hogy a jövőben nyilvánosak legyenek a kegyelmi döntések és azok indoklásai?

A Mi Hazánk szerint zéró toleranciára van szükség a gyermekek sérelmére elkövetett szexuális erőszakkal szemben, és nem méltó Magyarország első számú közjogi méltóságának betöltésére az, aki bűnpártolóként lép fel ilyen esetekben. Rendkívül súlyos, amit Vásárhelyi János a bicskei gyermekotthon igazgatójaként elkövetett, és tetézte a bajt, hogy a gyermekek jelzése után sem lépett fel védelmükben Kónya Endre igazgatóhelyettes, sőt zsarolással kényszerítették az áldozatokat a vallomásuk visszavonására, megváltoztatására.

Az Alaptörvény szerint a köztársasági elnök „kifejezi a nemzet egységét és őrködik az államszervezet demokratikus működése felett”. Novák Katalin érzékelhetően nem képes erre, sőt épp ellenkezőleg: a magyar nemzet erkölcsi érzéke még a helyén van, így honfitársaink egy emberként utasítják el azt, amit az államfő művelt.

Várom érdemi, mellébeszéléstől mentes válaszait!

Köszönettel:

Novák Előd
a Mi Hazánk országgyűlési képviselője

Frissítés: kitörölték a parlament.hu oldaláról a fényképet és a neveket, még a pedofil elítélt Vásárhelyi János igazgató nevét is, de bejegyzésünkben továbbra is láthatók.

További bejegyzések

Expedíciós háborúk szolgálatában a Zrínyi nevétől megfosztott honvédelmi program

Dér Dániel

Budapest a mi fővárosunk – a Mi Hazánk bemutatja városvédelmi és -fejlesztési programját

Dér Dániel

Egész parlamenti frakciójának kiirtásával fenyegették meg a Mi Hazánkat Ukrajnából

Dér Dániel

Ez az oldal sütiket használ, hogy javítsa az online élményt, lehetővé tegye a tartalom megosztását a közösségi médiában, mérje a weboldal látogatottságát, és az Ön böngészési tevékenysége alapján személyre szabott tartalmakat jelenítsen meg. Ez magában foglalja a keresési eredmények pontosabb megjelenítését, a lényegretörőbb tartalmak és tájékoztató anyagok megjelenítését, a jobb kommunikációt és az oldal teljesítményének javítását.

Elfogadom Bővebben

X