Odakint most kommunisták járnak!

A fideszes és a balliberális vezetésű önkormányzatok is permanens törvénysértést követnek el akkor, amikor megtűrik a településükön, hogy a 21. században még mindig tucatszámra vannak olyan utcaelnevezések, amelyek a kommunista rendszer szolgáiról vagy a vörös terror szimbólumairól emlékeznek.

A Mi Hazánk Ifjai a Kommunizmus Áldozatainak Emléknapjához közeledve figyelemfelhívó akciót indít a kommunista utcanevek átnevezése érdekében, valamint országszerte az érintett önkormányzatokhoz fordulunk hivatalos kérvénnyel, hogy állítsák helyre a törvényes rendet és cseréljék le a 20. század legvéresebb ideológiájára utaló utcák neveit településükön.

További bejegyzések

Ébredeznek Európa fiataljai!

Dér Dániel

Elég a történelemhamisításból! A lengyel-magyar barátság örök!

Dér Dániel

Kimaradtak a levelezős hallgatók az új tömegközlekedési kedvezményekből!

Dér Dániel

Ez az oldal sütiket használ, hogy javítsa az online élményt, lehetővé tegye a tartalom megosztását a közösségi médiában, mérje a weboldal látogatottságát, és az Ön böngészési tevékenysége alapján személyre szabott tartalmakat jelenítsen meg. Ez magában foglalja a keresési eredmények pontosabb megjelenítését, a lényegretörőbb tartalmak és tájékoztató anyagok megjelenítését, a jobb kommunikációt és az oldal teljesítményének javítását.

Elfogadom Bővebben