Az LMBTQ-lobbi még a karácsonyi időszakban is a devianciát hirdető plakátokkal provokálja a többségi, rendszerető társadalmat. A nyílt provokációra Vékony Csongor reagált, aki saját választókörzetében (Budapest 09.) vállakozott arra, hogy korrigálja a ferdehajlamú üzenetet. 

Alább a Mi Hazánk Ifjai elnökének gondolatai.

A házasság: 1 férfi és 1 nő Isten előtt tett halálig tartó esküje, a család: apa, anya + gyerekek.

A deviánsok térnyerését segítő Háttér Társaság a mögöttem látható plakáttal árasztotta el hazánkat.
A laikus szemében ártalmatlannak tűnhet, de deviáns emberekre bízni egy árva gyermeket korántsem ártalmatlan. Nyugat-Európában az LMBTQ mozgalmak miatt számos gyermek esik át naponta nemi átoperáción, hormonkezelésen, abortuszon és ezek következményeként öngyilkossági kísérleten. Legújabban a pedofília legalizálásáért küzdenek egyes szervezeteik. Minderről természetesen nem ejtenek egy szót sem képviselőik, hiszen számukra a mentálisan sérült fiatalok pusztán áldozatok. A deviáns élvezetük feláldozható áldozatai.

A Mi Hazánk Mozgalom az utcán és a parlamentben egyaránt azért küzd és azért fog küzdeni, hogy megvédje a magyar fiatalokat a deviánsok térnyerésétől. El a kezekkel fiainktól és lányainktól!

Hogy hogyan jutottunk el az abnormális, normálisként való kezeléséig? Hogyan jutottunk el a homoszexualitás legalizálásától a gender ideológiáig? Hogyan juthatunk el egy plakáttól a pedofíliáig? Választ kaphatsz minderre januárban megjelenő könyvemből, melynek címe: A nemi identitás válsága.

FRISSÍTÉS – Akcióban a HVIM is!

A Hatvannégy Vármegye a metrókban is helyreállítja a normalitást. Korábban már jelentkeztek az óriásplakátok javítási munkálataival:

https://www.hvim.hu/post/nem-ugyanaz-a-szeretet-uzenjuk-az-lmbtqp-provokaciora

A mostani akcióról videó is készült, ide kattintva érhető el.

magyarjelen.hu

X