Nem akarunk „Ukrán függetlenség” teret!

A leghatározottabban tiltakozunk az ellen, hogy Berg Dániel alpolgármester javaslatára a kerületi önkormányzat közterületet kíván elnevezni az ukrán függetlenségről. Nem a szomszédos nép független országa ellen emelünk szót, hanem pont az ellen a háborút kiprovokáló, a saját népe érdekei helyett Amerika kedvéért bármire képes rezsim ellen, amellyel ez a gesztus azonosulni kíván.

Mi, magyarok pontosan tudjuk, hogy ez a soviniszta ukrán vezetés hogyan bánik a határai közé szorult kisebbségekkel. A mi magyarjainkat és ruszinjainkat viszik az első sorokba golyófogónak, így szabadulva meg a puszta létük által okozott „problémától”. Véleményünk szerint az „Ukrán függetlenség tere” helyett a „Vérző Kárpátalja tér” sokkal inkább kifejezné a magyar, ezen belül a kerületi polgárok állásfoglalását.

Vörös Ferenc, a Mi Hazánk II. kerületi elnöke
és Vékony Csongor, a Mi Hazánk budapesti elnöke

További bejegyzések

Egy éve félholtra vert magyarokat, ma az Európai Parlamentbe készül az olasz antifa!

Dér Dániel

Megvédjük a turult!

Dér Dániel

A WHO kiszolgálása: kötelező szűrővizsgálat lesz

Dér Dániel

Ez az oldal sütiket használ, hogy javítsa az online élményt, lehetővé tegye a tartalom megosztását a közösségi médiában, mérje a weboldal látogatottságát, és az Ön böngészési tevékenysége alapján személyre szabott tartalmakat jelenítsen meg. Ez magában foglalja a keresési eredmények pontosabb megjelenítését, a lényegretörőbb tartalmak és tájékoztató anyagok megjelenítését, a jobb kommunikációt és az oldal teljesítményének javítását.

Elfogadom Bővebben