Egészen elképesztő, hogy a Momentum nem a bűnözés miatt aggódik, hanem a Mi Hazánk Mozgalom demonstrációját akarja betiltatni, amelyet azért tartunk, hogy felhívjuk a figyelmet a közbiztonság tarthatatlan állapotára és nyomást gyakoroljunk a kormányra és a hatóságokra, hogy kezdjék el végre megvédeni a becsületes jászsági embereket.
Ismert, hogy Jászapátiban néhány hét leforgása alatt két lincselési kísérlet is történt. Jelzem a Momentum vezetőinek, hogy nem csak Jászapátiban, de sajnos az ország több száz településén is hasonló állapotok uralkodnak. A Momentum vagy nem tudja, vagy nem akarja tudni, de hazánkban egyre több az élhetetlen település, ahol a becsületesen és tisztességesen élő embereket terrorban tartják és sok esetben csak a településről való elköltözés az egyetlen út számukra. Közben ingatlanjaik értéke sok esetben nullára csökken, amiért egy életen át keményen dolgoztak azt elveszítik.

A Mi Hazánk Mozgalom ma egyetlen pártként áll ki a tisztességes, becsületes emberek védelmében és a 2022-es választások után a Parlamentbe kerülve minden törvényes eszközzel azért fogunk dolgozni, hogy megállítsuk a no-go zónák terjedését, a már meglévőket pedig felszámoljuk.
Pakusza Zoltán, a Mi Hazánk alelnöke
X