Felhívjuk a február 16-i Mi Hazánk Mozgalom rendezvényeivel kapcsolatban az elmúlt napokban nyilatkozó kisebbségi vezetők és önjelölt prédikátorok, illetve a háttérben meghúzódó felbujtók figyelmét, hogy a vasárnapra meghirdetett demonstrációk békés jellegűek. Minden más ezzel kapcsolatban megjelenő információ csak fölösleges rémhír- és hisztériakeltés, illetve a rendezvények békés lebonyolítása ellen történő szervezkedés. Aki ezek ellen a rendezvények ellen bármilyen módon felemeli a szavát, az az élhetetlenné váló települések, a pár száz forintért embereket agyonverő lények mellett teszi le a voksát faji, vallási hovatartozástól függetlenül.

Várjuk ezeknek a vezetőknek az állásfoglalását, tájékoztatását, miért támogatják a gyilkosságot, miért támogatják a mindenki számára élhetetlenné váló települések kialakulását, miért támogatják a bűnözést?
Várjuk a több mint 30 éve regnáló polgármester asszony magyarázatát is, hogy miért nem szabott gátat azoknak a folyamatoknak, amelyeknek eredményeként egy valaha virágzó településen mára csak elértéktelenedő ingatlanokról, elvágyó, a jövőjüket máshol tervező fiatalokról, és félve suttogó idősekről hallani.

Szajlai János
a Mi Hazánk Dél-Borsodi szervezetének elnöke

X