Miért támogatja a szabadkőműves Napraforgó páholyt a Fidesz-kormány anyagilag is?

Megdöbbentő módon szabadkőműves páholyt támogat a Fidesz-kormány az adófizetők pénzéből. A Napraforgó páholy a Nemzeti Együttműködési Alapból is pénzt kap arra, hogy átláthatatlan, titkos működését tudja finanszírozni. A www.napraforgopaholy.hu főoldalának alján a „Támogatóink” rovatban most is látható a Bethlen Gábor Alap és a Nemzeti Együttműködési Alap logója – hívta fel a figyelmet az Országgyűlésben Novák Előd egy azonnali kérdésben.

A Mi Hazánk alelnöke szerint a sötét múltú szabadkőművességet inkább L. Simon László leváltásához hasonlóan kellene kiszorítani a magyar közéletből. A nemzetbiztonsági kockázatot jelentő páholyok a jelek szerint mégis olyan befolyást szereztek a kormányzatban, ami nemzetközi viszonylatban is kirívó szégyen. A Vatikán épp néhány hónapja adta ki állásfoglalását, miszerint súlyos bűn szabadkőművesnek lenni. Szakács Árpád kiadásában dr. Raffay Ernő levéltári források alapján mintegy 10 kötetben mutatta be, hogy Magyarország trianoni szétdarabolásában első számú felelősségük van a szabadkőműveseknek. A legsötétebb múltú szervezet szélsőséges francia közreműködéssel hozta létre a Napraforgó páholyt, amelyet már a magyar kulturális igazgatás is finanszíroz. A nemzetközi szabadkőművesség most a globális világrend kialakulásáért tevékenykedik, mások mellett a migrációt népszerűsíti.

Igaz-e, hogy Schmidt Mária (a Fidesz egyik fő ideológusa) a Napraforgó páholy vezetője? Ha nem, akkor ki ennek a kormányzat által támogatott szabadkőműves páholynak a képviselője? Milyen jogi személy áll a Napraforgó páholy mögött? A címükre bejegyzett Magyarországi Nagyoriens Jászi Oszkár Páholy Egyesület mennyi állami támogatást kapott? – tette fel a kérdéseket Novák Előd.

Orbán Viktor tavaly Novák Előd egy írásbeli kérdésére nem is tagadta, hogy ő a világuralmi háttérszervezetek négyfős magyar delegációjának egyik tagja volt még a Liberális Internacionálé alelnökeként, de számos kérdést megválaszolatlanul hagyott a kormányfő akkor. Most Orbán Balázs, a miniszterelnök politikai igazgatója válaszolt, a nemzetközi szervezetekben való magyar kormányzati részvétel kapcsán úgy fogalmazott: „Magyarország számára a szélsőjobboldal, aminek Ön is képviselője, még sosem tudott olyan külpolitikát biztosítani, ami az ország fennmaradását szolgálta volna. Mi azon is dolgozunk, hogy ez így legyen továbbra is, Önök ne jussanak hatalmi pozícióba.”

Novák Előd, a Mi Hazánk alelnöke

 

További bejegyzések

Mondjon le a végrehajtói kar elnöke!

Dér Dániel

Meg kell akadályozni a magyarok vendégmunkásokra cserélését a sopronkövesdi Autolivben

Dér Dániel

Színjáték, hogy Nagy Márton berendelte a MOL-t – a saját hasznából is engedjen a kormány!

Dér Dániel

Ez az oldal sütiket használ, hogy javítsa az online élményt, lehetővé tegye a tartalom megosztását a közösségi médiában, mérje a weboldal látogatottságát, és az Ön böngészési tevékenysége alapján személyre szabott tartalmakat jelenítsen meg. Ez magában foglalja a keresési eredmények pontosabb megjelenítését, a lényegretörőbb tartalmak és tájékoztató anyagok megjelenítését, a jobb kommunikációt és az oldal teljesítményének javítását.

Elfogadom Bővebben