Miért támogatja a szabadkőműves Napraforgó páholyt a Fidesz-kormány anyagilag is?

Megdöbbentő módon szabadkőműves páholyt támogat a Fidesz-kormány az adófizetők pénzéből. A Napraforgó páholy a Nemzeti Együttműködési Alapból is pénzt kap arra, hogy átláthatatlan, titkos működését tudja finanszírozni. A www.napraforgopaholy.hu főoldalának alján a „Támogatóink” rovatban most is látható a Bethlen Gábor Alap és a Nemzeti Együttműködési Alap logója – hívta fel a figyelmet Novák Előd, arra is rávilágítva: a nemzetközi szabadkőművesség most a globális világrend kialakulásáért tevékenykedik, mások mellett a migrációt népszerűsíti.

Orbán Viktor tavaly Novák Előd egy írásbeli kérdésére nem is tagadta, hogy ő a világuralmi háttérszervezetek négyfős magyar delegációjának egyik tagja volt még a Liberális Internacionálé alelnökeként, de számos kérdést megválaszolatlanul hagyott a kormányfő akkor. Most Orbán Balázs, a miniszterelnök politikai igazgatója válaszolt, a nemzetközi szervezetekben való magyar kormányzati részvétel kapcsán úgy fogalmazott: „Magyarország számára a szélsőjobboldal, aminek Ön is képviselője, még sosem tudott olyan külpolitikát biztosítani, ami az ország fennmaradását szolgálta volna. Mi azon is dolgozunk, hogy ez így legyen továbbra is, Önök ne jussanak hatalmi pozícióba.”

További bejegyzések

Toroczkai László válasza Magyar Péternek

Dér Dániel

Magyarország nem keveredhet bele a háborúba Izraelben sem!

Dér Dániel

Ne fogadja el a kormány a WHO pandémiaszerződését!

Dér Dániel

Ez az oldal sütiket használ, hogy javítsa az online élményt, lehetővé tegye a tartalom megosztását a közösségi médiában, mérje a weboldal látogatottságát, és az Ön böngészési tevékenysége alapján személyre szabott tartalmakat jelenítsen meg. Ez magában foglalja a keresési eredmények pontosabb megjelenítését, a lényegretörőbb tartalmak és tájékoztató anyagok megjelenítését, a jobb kommunikációt és az oldal teljesítményének javítását.

Elfogadom Bővebben