Miért nem akadályozták meg a titkosszolgálatok a baloldali terrort Budapesten?

Olyan nemzetközi antifa-terrorszervezet tagjai vadászhattak három napon át nemzeti érzelműnek gondolt emberekre Budapesten, akiket Németországban már jól ismer a hatóság, az ott elkövetett támadásaik miatt többször letartóztatták őket. A támadók többsége Németországból érkezett, de osztrák és görög szál is felmerült. Ugyanakkor magyar segítőik is voltak, sőt balliberális parlamenti képviselők köreiből is akadtak érintettek. Ennek ellenére a magyar titkosszolgálatok semmit sem tettek, nem akadályozták meg, hogy Magyarországon garázdálkodjon ez a terrorszervezet.

További bejegyzések

Vendégmunkások és büntetett előéletűek is honvédek lehetnek ezentúl, de az oltatlanok, hazafiak és önkormányzati képviselők nem!

Dér Dániel

Megerősödve folytatja tovább a küzdelmet a Mi Hazánk a vendégmunkás-invázió ellen

Dér Dániel

Hagyják abba az adósok kizsákmányolását!

Dér Dániel

Ez az oldal sütiket használ, hogy javítsa az online élményt, lehetővé tegye a tartalom megosztását a közösségi médiában, mérje a weboldal látogatottságát, és az Ön böngészési tevékenysége alapján személyre szabott tartalmakat jelenítsen meg. Ez magában foglalja a keresési eredmények pontosabb megjelenítését, a lényegretörőbb tartalmak és tájékoztató anyagok megjelenítését, a jobb kommunikációt és az oldal teljesítményének javítását.

Elfogadom Bővebben