Pécset elárasztották a…?

Bizonyára a legtöbben értesültek arról, hogy Pécsett idén először a budapestihez hasonló vonulást szervezett az LMBTQSTB+ mozgalom.

Az önmagukat kizárólag ezzel a betűösszetétellel identifikáló, többségében budapestről odautazó aktivisták szembesültek a pécsi emberek véleményével, amikor közvélemény kutatások formájában és az utcán szembe ment velük a valóság. A pécsi emberek nem kérnek a homoszexuális önmutogatásból. Ez a mozgalom viszont ezzel nem törődve erőlteti mindenkire az ő “másságukat” függetlenül attól, hogy ez érdekli-e a pécsieket, vagy nem. Ennek helyi fiatalok hangot is adtak.

A magukat a tolerancia bajnokainak hazudó, valóságban szélsőségesen családellenes ideológiákat képviselő “prideosok” azonban nem viselik a kritikát. Feljelentéssel és börtönbüntetéssel fenyegették a Mi Hazánk Ifjainak helyi tagjait a matricáik miatt, amelyen a társadalmat romboló ideológiák voltak felsorolva. Szándékosan félremagyarázva próbálják azt a devianciát elfogadtatni, amely nem csak család, de élet és véleményszabadság ellenesek is. Bizonyosan furcsa lehet, amikor a való élet – a Facebook világán kívül – arcon csapja ezeket a szegényes gondolkodású, önmagukat kizárólag szexuálisan meghatározó embereket, de sajnos ki kell ábrandítanunk őket.

“A valóság a mi oldalunkon áll és az utca még mindig a miénk”

-írja közleményében Binder Csaba, a Mi Hazánk Ifjainak alelnöke.

X