Mégis elfogadta a szuverenitást sértő szabályokat a WHO, a Mi Hazánk tiltakozásra szólítja fel a kormányt

A korábbi hírekkel ellentétben mégis módosította az egészségügyi szabályzatot (IHR) a WHO, amely így teljhatalmat ad a marxista terrorista főigazgatónak, Tedrosz Gebrejeszusznak például a járványhelyzet kihirdetésében. A Mi Hazánk az egyetlen párt, amely azonnal tiltakozott, és parlamenti beadványban szólította fel Orbán Viktort: ne fogadják el Magyarországra nézve kötelezőnek a módosításokat, ugyanis erre megvan a jogi lehetőség. A Mi Hazánk elvárja, hogy személyesen a miniszterelnök fejezze ki ellenvetését, ha valóban fontos neki hazánk szuverenitása.

Nem akarunk globális diktatúrát! A vasárnapi választáson a Mi Hazánkra adott szavazatával fejezheti ki mindenki, hogy ellenáll a Big Pharma által pénzelt WHO önkényuralmának! Ezért is kell ott lennünk: nem mondtak le ördögi terveikről! Mutassuk meg, hogy rajtunk és a gyerekeinken nem kísérletezhetnek!

További bejegyzések

Megvédjük a turult!

Dér Dániel

A WHO kiszolgálása: kötelező szűrővizsgálat lesz

Dér Dániel

Toroczkai Orbánnak: „Milyen háttéralkut kötött a kormány a Metával?”

Dér Dániel

Ez az oldal sütiket használ, hogy javítsa az online élményt, lehetővé tegye a tartalom megosztását a közösségi médiában, mérje a weboldal látogatottságát, és az Ön böngészési tevékenysége alapján személyre szabott tartalmakat jelenítsen meg. Ez magában foglalja a keresési eredmények pontosabb megjelenítését, a lényegretörőbb tartalmak és tájékoztató anyagok megjelenítését, a jobb kommunikációt és az oldal teljesítményének javítását.

Elfogadom Bővebben