Lord-koncerttel egybekötött nagygyűlést tart a Mi Hazánk március 15-én

A NATO-csapatok Magyarországra telepítése, a kormány hozzájárulása ellen tüntet a Mi Hazánk március 15-én 15 órától a Nemzeti Múzeum mellett, a szabadság- és függetlenségpárti nagygyűlés Lord-nagykoncerttel egybekötve lesz. Tegyünk róla, hogy a választás után ne kapjon új erőre a Covid-diktatúra!

„Magyar katonáinkat ne vigyék külföldre, a külföldieket vigyék el tőlünk!” – ma már sajnos csak a Mi Hazánk képviseli az 1848-as márciusi ifjak követelését, egyedüli pártként ellenezzük a Magyar Honvédség külföldi megszállásokban való részvételét is idegen érdekek szolgálatában. Az Afganisztánban megbukott, illetve a most még Irakban és Maliban folytatott megszállásokra költött forintmilliárdokból inkább a honvédségi létszámhiányt orvosló, vonzóbb itthoni javadalmazást és modernebb felszerelést biztosítanánk, a nemzetbiztonságunkat kockáztató, külföldi beavatkozások helyett hazánk biztonságát szavatolva.

Beláthatatlan következményekkel jár az idegen haderők tervezett magyarországi állomásoztatása és hazánknak az orosz nukleáris erők célpontjává tétele. Ukrajna területi integritásának hajtogatása helyett a magyar kormány inkább azt kéne megakadályozza, hogy a kárpátaljai magyarságot golyófogónak használják. A NATO-tagságunkból adódó szerződéses kötelezettségünk csak arra volna, hogy egy tagállam megtámadása esetén segítsünk annak védelmében, de Ukrajna nem NATO-tag. A Mi Hazánk Mozgalom ellenzi a kárpátaljai magyar nemzetrésszel szemben elnyomó politikát folytató, soviniszta Ukrajna katonai támogatását, illetve az amerikai érdekek kiszolgálását. Az oroszok elleni embargó így is felbecsülhetetlen károkat okozott a magyar gazdaságnak, most már a magyar érdek legyen az első! Ne vegyünk részt a gazdasági háborúban sem!

Március 15-i nagygyűlésünkön a Múzeum utcában hagyományőrző ágyútűz és huszárok lesznek a Mi Hazánk Honvédelmi Kabinetjének közreműködésével, közreműködik Bátki Fazekas Zoltán operaénekes, valamint Szarvas Attila és Vári-Kovács Péter színművész is.

Felszólal:

– A Mi Hazánk kormányfőjelöltje
– Dúró Dóra országgyűlési képviselő
– Dócs Dávid, Cserháthaláp polgármestere
– Pakusza Zoltán, a Mi Hazánk alelnöke
– Vékony Csongor, a Mi Hazánk Ifjai elnöke

Az ukrajnai háborúra reagálásként Magyarország függetlenségének feladása, hazánk katonai felvonulási területté tétele elfogadhatatlan, ezért nagygyűlésünkön követelünk szabad és semleges Magyarországot! Idegen haderőknek nincs helyük hazánkban, Magyarország a magyaroké!

Novák Előd,
a Mi Hazánk alelnöke

További bejegyzések

A kormányzat hibája, hogy újra aszály fenyegeti az eredményes gazdálkodást!

Dér Dániel

Ne a profit és a kizsákmányolás, hanem a magyar dolgozó élete legyen az első!

Dér Dániel

Titkok a szűrővizsgálatok mögött: Magyarország az amerikai tőzsdén?

Dér Dániel

Ez az oldal sütiket használ, hogy javítsa az online élményt, lehetővé tegye a tartalom megosztását a közösségi médiában, mérje a weboldal látogatottságát, és az Ön böngészési tevékenysége alapján személyre szabott tartalmakat jelenítsen meg. Ez magában foglalja a keresési eredmények pontosabb megjelenítését, a lényegretörőbb tartalmak és tájékoztató anyagok megjelenítését, a jobb kommunikációt és az oldal teljesítményének javítását.

Elfogadom Bővebben